کدخبر :266619 پرینت
09 اسفند 1400 - 12:49

استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای احیای نقش تربیتی معلمان و خانواده‌ها

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای احیای نقش تربیتی معلمان و خانواده‌ها، ضروری است، از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی، حداکثر استفاده را داشته باشیم. توانمندسازی مربیان از طریق برگزاری دوره‌های کارگاهی و تأمین نیروی انسانی تا حد امکان، صورت گرفته است و اکنون در تلاش هستیم با برنامه‌ریزی صحیح، این امر را «سامان دهی» کنیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، هشتم اسفند ماه سال جاری اصغر باقرزاده سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در آیین بزرگداشت سالروز امور تربیتی و هفته تربیت اسلامی که در محل «کانون فرهنگی و تربیتی آفتاب» در مجموعه حرم مطهر حضرت امام (ره)، برگزار شد، با تبریک سالروز تأسیس امورتربیتی و آغاز هفته تربیت و همچنین تسلیت سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام، اظهار کرد: در مسابقات فرهنگی هنری، مسابقات قرآن و بحث مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برنامه‌های مختلفی انجام و در قالب کتابچه ای چاپ شده است.

وی افزود: مقوله تربیت همواره در همه جا وجود دارد و تربیت در مدرسه، خانواده و رسانه اتفاق می‌افتد؛ آنچه ما نیاز داریم این است که نقش تربیتی را در این سه جایگاه احیا کنیم. تربیت با مواجهه مستقیم مربی و متربّی رخ می‌دهد که اکنون به دلیل شیوع کرونا این موضوع کمرنگ شده است؛ لذا ضروری است، جایگاهی را برای مواجهه مربی با دانش‌آموزان ایجاد کنیم.

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی با تأکید بر این که برای احیای نقش تربیتی معلمان و خانواده‌ها، ضروری است، از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی، حداکثر استفاده را داشته باشیم، تصریح کرد: توانمندسازی مربیان از طریق برگزاری دوره‌های کارگاهی و تأمین نیروی انسانی تا حد امکان، صورت گرفته است و اکنون در تلاشیم با برنامه ریزی صحیح، این امر را «سامان دهی» کنیم.

وی ادامه داد: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اردوگاه‌ها و گروه‌های جهادی در دستور کار ما قرار دارد.

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی با اشاره بر ضرورت توسعه برنامه های فراگیر در حوزه پرورشی، گفت: باید برنامه‌های تخصصی پرورشی توسعه یافته و تقویت شود و تلاش کنیم تمام دانش‌آموزان ابتدایی در مدت دو سال روخوانی قرآن را یاد بگیرند.

باقرزاده خاطرنشان کرد: تقویت بنیه معنوی مربیان پرورشی و معلمان، تأثیر غیرمستقیم در تربیت دانش‌آموزان دارد که ضروری است؛ برای آن برنامه ریزی داشته باشیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.