کدخبر :290502 پرینت
10 بهمن 1402 - 11:50

راه‌اندازی برج نوآوری؛ آغاز یک همکاری هدفمند و هوشمندانه

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: راه‌اندازی برج نوآوری شروع راه است و نباید به این موضوع تنها در قالب افتتاح یک ساختمان نگاه کنیم، بلکه باید این حرکت را اقدامی در جهت آغاز یک همکاری هدفمند و هوشمندانه با یک سازوکار دقیق و مشخص ببینیم که می‌تواند به یک الگو در کشور تبدیل شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مراسم افتتاح «برج نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی» دوشنبه 9 بهمن ماه جاری با حضور دکتر محمد صادق خیاطیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر سید محمودرضا آقامیری رییس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول، دکتر فریبرز مسعودی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و برخی اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه در تالار مولوی این دانشگاه برگزار شد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش همه کسانی که در به ثمر رسیدن این پروژه تلاش کرده‌اند، گفت: جریان نوآوری و فناوری در دانشگاه، جریان نوپدید و جدیدی است و سختی‌های خودش را دارد. گاهی اوقات ممکن است فرهنگ دانشگاه همراه با مسائل نوآورانه نباشد. این مثال را بسیاری از اساتید حاضر در این جلسه می‌توانند تایید کنند که شاید تا یک دهه قبل زمانی که یک استاد دانشگاه قصد داشت شرکت دانش‌بنیانی تاسیس کند، این کار، شرکت‌داری استاد تلقی و تقبیح می‌شد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اما با راه افتادن جریان دانش‌بنیان، حمایت‌‎های صورت‌گرفته از این حوزه و نیز تصویب قانون دانش‌بنیان در کشور، اساتید این فرصت را پیدا کردند که علم و دانشی که از آن برخوردارند و در آن تجربه دارند را تجاری‌سازی کنند. این فرهنگ باید در دانشگاه‌ها با جدیت دنبال شود و با حمایت‌هایی که از سوی دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد، نفوذ و گسترش بیشتری در محیط آکادمیک کشور پیدا کند.

خیاطیان تصریح کرد: امیدواریم صنایع بزرگ کشور به خصوص شرکت همراه اول که مجموعه‌ای دانش‌بنیان است و نخبگان بسیاری در آن فعالیت می‌کنند و حوزه فعالیتش اساسا برپایه فناوری (technology based) است، این همکاری و تعامل نزدیک با دانشگاه را بیش از گذشته ادامه دهند.

وی افزود: راه‌اندازی برج نوآوری شروع راه است و نباید به این موضوع تنها در قالب افتتاح یک ساختمان نگاه کنیم، بلکه این حرکت را باید اقدامی در جهت آغاز یک همکاری هدفمند و هوشمندانه با یک سازوکار دقیق و مشخص ببینیم که می‌تواند به یک الگو در کشور تبدیل شود. شاید نمونه‌هایی مثل ایجاد ساختمانی در یک دانشگاه توسط یک خیّر یا یک سازمان دولتی را داشته باشیم، اما الگویی به این شکل را پیش از این در کشور نداشته‌ایم. این اقدام، نمونه واقعی ارتباط میان دانشگاه و صنعت است که می‌تواند به یک الگوی موفق در کشور تبدیل شود و امیدواریم این جریان توسعه پیدا کند و برکات و آثار آن را برای همه دانشمندان، جوانان و نخبگان کشور شاهد باشیم.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: شرکت هوشمند اول بهشتی (هاب) که در طبقه هفتم برج نوآوری مستقر شده، نهاد مشترکی است که بین دانشگاه و همراه اول شکل گرفته است و به اعتقاد من، نهاد واسط خوبی برای ایجاد زبان مشترک میان این دو است. شاید برای دانشجویان این سوال مطرح باشد که اگر ایده‌ای داشته باشیم چطور می‌توانیم به مجموعه همراه اول برسانیم؟ واسطه‌ای لازم است تا این ایده‌های دانشجویی را پرورش دهد و دقیقا مطابق با نیاز و خواست همراه اول کند و از آن سمت نیز تقاضا و نیازهای همراه اول را جمع‌آوری و به دانشجویان ارائه کند. امیدواریم از این ظرفیت به خوبی استفاده شود و در نهایت یک اتحاد استراتژیک واقعی بین دانشگاه و همراه اول با این رویداد رقم بخورد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.