ارتقاء ظرفیت شبکهی انتقال کشور به 24 ترابیت تا یک سال آینده
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از ارتقای ظرفیت شبکه انتقال کشور به 24 ترابیت و شبکه IP کشور به 15 ترابیت برثانیه تا یک سال آینده خبر داد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر صادق عباسی شاهکوه در همایش مدیران وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات و شرکت های تابعه با اشاره به برنامه ششم توسعه در حوزه زیرساخت، گفت: در برنامه ششم توسعه هدف گذاری شده که به 30 ترابیت برثانیه ترانزیت بین الملل برسیم که یکی از اولویت های اصلی شرکت زیرساخت در این دوره است.
وی تصریح کرد: ایران مزیت جغرافیایی هاب منطقه ای زیرساخت را داراست و با توجه به اینکه کشور های منطقه در این حوزه اقداماتی انجام داده اند اما هنوز برای ایجاد هاب منطقه ای فرصت باقی است که البته این آخرین فرصت برای ایران در این حوزه است.
عباسی شاهکوه با اشاره به بند های ابلاغی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکم انتصاب وی به سمت مدیر عامل شرکت زیرساخت، افزود: منطقی کردن تعرفه خدمات یکی از اولویت های این شرکت است که در حکم ابلاغی وزیر ارتباطات آمده است که با انجام این کار شرکت های فعال در این حوزه خدمات خود را باقیمت های مناسبی ارایه می کنند و باعث رونق بازار این حوزه می شود.
وی آزاد سازی فعالیت های شرکت را یکی دیگر از بند های ابلاغی وزیر ارتباطات عنوان کرد و گفت: در این حوزه تا جایی که به اختیارات حاکمیتی خدشه ای وارد نشود به سمت خصوصی کردن امور می رویم و به همین منظور در حوزه Voice بین الملل تا یک سال آینده اقداماتی برای آزاد سازی آن در برنامه داریم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به اهداف برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات اشاره کرد و افزود: در سال های برنامه ششم توسعه ، هر ساله بازار این حوزه باید رشدی معادل 19.4 داشته باشد و بعد از 5 سال این بازار به رشد 2.5 برابر برسد و در حوزه زیرساخت تا پایان برنامه 80 درصد خانوارها به شبکه پهن باند متصل شده و امکان ارایه 20 مگابیت برثانیه سرویس وجود داشته باشد.
وی به برنامه 30 ترابیت ترانزیت بین الملل تا پایان برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به این هدف و اجرایی کردن آن شرکتی در این حوزه تشکیل می شود که از طریق بازاریابی منطقه ای و تمرکز در این حوزه به اهداف برنامه ششم در ترانزیت بین الملل برسیم که باعث اقتدار کشور در منطقه می شود.
عباسی شاهکوه پیاده سازی ساختار سازمانی مصوب، نصب و راه اندازی پروژه انتقال و تدبیر، اجرای طرح IP ، اجرای IGW ، افزایش کمی و کیفی ظرفیت بین الملل- POP ها – Peering ، پیگیری BSS/ OSS ، تکمیل فیبر کشی ها، طراحی DRP ، افزایش ظرفیت ترانزیت و اساسنامه شرکت ترانزیت، آزاد سازی صوت بین الملل و واگذاری فیبر تاریک را از برنامه های در دست اقدام شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد.
وی با اشاره به شاخص های یک سال اینده در حوزه زیرساخت، گفت : در حوزه بین الملل از 1.1 ترابیت در پایان آبان ماه در یک سال آینده به دوبرابر وضع موجود برسیم و در IP داخلی با انجام پروژه های در دست اقدام از 6.8 ترابیت بر ثانیه که تا یک سال آینده به حدود 15 ترابیت افزایش می یابد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از ارتقای شبکه انتقال کشور به 24 ترابیت تا یک سال آینده خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر در کشور در حدود 66 هزار کیلومتر فیبر وجود دارد که با افزایش 4 هزار کیلومتری تا یک سال آینده شبکه فیبر زیرساخت به هم متصل و تکمیل می شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید