مشکل دسترسی به اینترنت دانشگاهها مربوط به شرکت زیرساخت نیست
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به مشکل دانشگاه ها در سرعت اینترنت از آن ها درخواست کرد تا با گرفتن پهنای باند مستقیم این مشکل را برطرف کنند.
به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در خصوص مشکل اینترنت دانشگاه ها و اینکه اینترنت ابزار حیاتی برای امر پژوهش به حساب می آید توضیح داد: اینترنت یکی از ابزار های موجود برا ی پیشرفت در علم و تکنولوژی است که برای رفع این مشکل در دانشگاه های کشور، پیشنهاد داده ایم دانشگاه ها پهنای باند را مستقیم از زیرساخت دریافت کنند تا این مشکل برطرف شود.
وی با بیان اینکه در مدت زمان گذشته از فعالیت دولت تدبیر و امید شبکه آی پی داخل کشور از ۳۵۰ گیگابیت به ۴ ترابیت بر ثانیه افزایش یافته است گفت: توسعه ۱۰ برابری در این بخش ایجاد شده است و با این وجود همچنان در حال افزایش ظرفیت های پهنای باند داخل کشور هستیم؛ البته طبق دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این ظرفیت باید به ۱۰ ترابیت بر ثانیه برسد.
خسروی با اشاره به اینکه پهنای باندی که شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات و اپراتورهای واگذار می کند بدون ضریب اشتراک است، خاطرنشان کرد: اشکال در دسترسی به اینترنت دانشگاه ها، از زیرساخت نیست.
وی از برگزاری جلسه با دانشگاه های اصلی کشور در محل دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: در این جلسه که برای بهبود وضعیت اینترنت دانشگاه ها برگزار شد از دانشگاه ها خواستیم پهنای باند اینترنت را مستقیما از شرکت زیرساخت دریافت کنند به این ترتیب پیش بینی می کنیم که مشکل اینترنت دانشگاه ها حل شود.
خسروی معاون وزیر ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: در این جلسه موضوع راه اندازی شبکه علمی نیز مطرح شد که در با راه اندازی این شبکه از یک نقطه به صورت مستقیم تمامی دانشگاه ها به شبکه علمی کشور متصل می شوند و کیفیت خدمات افزایش می یابد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید