برنامه چین جهت سرکوب شرکتهای انحصاری پس از شروع تحقیقات پیرامون علیبابا
در حالی که فعالیت غول های فناوری دیجیتال چین در حال گسترش است، مقامات این کشور در یک نشست حقوقی سالانه اعلام کردند که دولت در سال جاری میلادی تلاش خود را روی نظارت و کنترل شرکت های انحصاری متمرکز می کند.
به گزارش سیتنا، تسنیم به نقل از راشاتودی، نوشت: بر اساس بیانیه ای که از سوی کمیسیون مرکزی امور سیاسی و حقوقی چین منتشر شد، مقامات این کشور روز یکشنبه برای یک کنفرانس درباره امور قضایی و امنیت عمومی در پکن گرد هم آمدند.
در حالی که یکی از برنامه های دولت چین در سال 2021 که در این نشست مطرح شد، ترویج توسعه بسترهای اینترنتی مطابق با قوانین ملی این کشور است، اما تأکید شد که اصلاح مقررات مربوطه در این زمینه ضروری است. این اصلاحات شامل اقداماتی با هدف از بین بردن انحصار و رقابت ناعادلانه است.
اگرچه این بیانیه به طور خاص به هیچ شرکتی اشاره نمی کرد، اما زمانی صادر شد که شرکت های بزرگ فناوری چه در چین و چه در سطح جهانی با نظارت بیشتر مقامات روبرو هستند. غول تجارت الکترونیکی یعنی شرکت علی بابا و شرکت خدمات مالی آنت گروپ، آخرین نمونه های این موضوع هستند.
در ماه دسامبر، سازمان های ضد انحصاری چین تحقیق در مورد علی بابا را به دلیل اتهاماتی مبنی بر اینکه این شرکت فروشندگان خود را مجبور به عدم استفاده از پلتفرم های رقیب می کند، آغاز کردند.
یک ماه قبل از آن، عرضه عمومی گروه آنت که قرار بود برای اولین بار در بازارهای بورس جهان ظاهر شود، به طور ناگهانی متوقف شد و مدیران این شرکت برای مذاکرات با بانک مرکزی چین و سازمان های نظارتی احضار شدند.
چین تنها کشوری نیست که برای کنترل صنعت دیجیتال که به سرعت در حال توسعه است، تلاش می کند. غول های فناوری، از جمله گوگل و فیس بوک، در ایالات متحده و اروپا نیز مورد تحقیقات متعددی قرار گرفته اند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید