کدخبر :207771 پرینت
23 بهمن 1396 - 10:38

حاتمی‌کیا باز هم اخلاق را باخت

در سالی که تنگه ابوقریب، سرو زیر آب و بمب، یک عاشقانه گوی رقابت فیلم های دفاع مقدس را از حاتمی کیا ربودند او بار دیگر نشان داد دیگر حاج کاظم فیلم هایش نیست و "خیبری ساکته، دود داره، سوز نداره" فقط یک دیالوگ بود و بس.

متن خبر

به گزارش ایران آرت، ابراهیم حاتمی کیا در اختتامیه جشنواره فیلم فجر از رضا رشیدپور برای ساختن واژه‌هایی علیه فیلم «به وقت شام» و نپرداختن برنامه های شبکه دو و سه به این فیلم انتقاد کرد.

او در جمع اختتامیه و در حضور شاید میلیون ها مخاطب تلویزیونی، مجری اختتامیه را اشاره قرار داد و نقدهایی را طرح کرد و اتهام زد و سیمرغش را زد زیر بغلش و رفت...

اینکه رضا رشیدپور چه کرده و چه گفته در جای خود محل بررسی ست اما اینکه مجری یک آیینی که نماد جشن پیروزی انقلاب اسلامی ست، روی آنتن تلویزیون مورد حمله و تخطئه قرار گیرد، فقط از فردی مانند ابراهیم حاتمی‌کیا برمی آید که همیشه مدعی ست حقش خورده شده است و باید سهم بیشتری از این سینما نصیبش شود.

البته مخاطب سینما در چند سال اخیر به اینگونه رفتارهای همیشه طلبکارانه ابراهیم حاتمی‌کیا عادت کرده است؛

او شامگاه 22 بهمن بار دیگر ثابت کرد مدتهاست قهرمان خود ساخته اش " حاج کاظم" آژانس شیشه ای نیست و دیالوگ معروفش :"  "خیبری ساکته، دود داره، سوز نداره" فقط یک دیالوگ بود و بس.

هر مخاطب آگاه به سینما با بازخوانی گفته های ابراهیم حاتمی‌کیا در این جشن سینمایی خواهد پرسید آیا اعتراض او به نقدهای منتقدین دو برنامه تلویزیونی است؟

احتمالا دو نقد سبب شده به خدا شکایت برد؟ آیا فیلمسازان در همه جای دنیا در پاسخ به منقدین دو برنامه تلویزیونی چنین بلوایی به پا می کنند؟

اگر برای او اظهار نظر سردار حاج قاسم سلیمانی هدیه و حجت است پس چه نیازی به تحسین منتقدین دارد؟ چرا یک فیلمسازی که خود را وابسته به نظام می خواند باید روی آنتن زنده تلویزیونی به همه بباوراند منتقدین دو برنامه تلویزیونی و سردار حاج قاسم سلیمانی نظرهایی کاملا متفاوت دارند؟

سوالات بسیار دیگری می توان از ابراهیم حاتمی‌کیا پرسید که بماند برای وقت مناسب تری.

حاتمی کیا چه گفت؟

ابراهیم حاتمی کیا کارگردان فیلم سینمایی «به وقت شام» در مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر پس از دریافت  سیمرغ بهترین کارگردانی به صورت مشترک، با حضور روی صحنه، ضمن انتقاد از رویکرد تلویزیون و رضا رشیدپور در پرداختن به فیلم «به وقت شام» گفت: «من فیلمساز وابسته‌ام. من فیلمساز این نظامم. من ۳۰ سال است که روی این سن می‌آیم و می‌روم، بار اولم نیست. باید تقدیر کنم از سازمان اوج که واقعا سربازان گمنام هستند. افرادی مانند رشیدپور واژه‌هایی در این باره می‌سازند که مطرح می‌شود. من اعتراض می‌کنم به صداوسیما و از سبکه سه شکایت به خدا می‌برم.

حاج قاسم سلیمانی می‌گوید من برای «به وقت شام» گریه کردم اما اُف بر آن کسی که می‌گوید این فیلم کمدی است. من افتخار می‌کنم فیلمی درباره مدافعان حرم ساخته‌ام و افتخار می‌کنم بابت ساخت این فیلم از عزیزی مثل حاج قاسم سلیمانی هدیه گرفتم.»

او افزود: «افرادی مانند رشیدپور واژه‌هایی در این باره می‌سازند که مطرح می‌شود. من اعتراض می‌کنم به صداوسیما و از سبکه سه شکایت به خدا می‌برم. حاج قاسم سلیمانی می‌گوید من برای به وقت شام گریه کردم اما ااف بر کسانی که می‌گویند این فیلم کمدی است. افتخار می‌کنم فیلمی درباره مدافعان حرم ساخته‌ ام و افتخار می‌ کنم بابت ساخت این فیلم از عزیزی مثل حاج قاسم سلیمانی هدیه گرفتم.»

حاتمی کیا همچنین گفت: «من اعتراض می کنم به تلویزیون. من از مسئولان شبکه ٣ و ٢ شکایتم را به خدا مى برم. این لجبازی و نگاه زشت را به خدا شکایت مى برم.»

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

اخلاق رو حاتمی کیا باخته یا اون مغزهای کوچک زنگ زده ای که به فیلمش گفتند کمدی؟
شما از اخلاق مثل گوسفند سر به زیر انداختن رو برداشت کردید.
نقد مجری جلوی روی خودش گفته شد و مجری هم فرصت دفاع داشت اما شاید چیزی برای دفاع نداشت و حرف بیربط زد. ابراهیم کی از دعوت نشدنش به برنامه گله کرد؟

اف بر اون هایی که اخلاص ابراهیم رو نمی بینند، رنج هاش رو ندیدند، دردش رو هیچ وقت نمی تونن بفهمند و حاج ابراهیم عزیز رو هم با سنجه های مادی خودشون میسنجند.

سایت شما هم نماینده قشر تاریک فکر و عقده ای چتر زده بر سینمای این کشور هست. مهران احمدی لایق این سینماست که جلوی دوربین .... کنه.


حاتمی کیا از سر جشنواره خیلی زیاده

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.