کدخبر :199323 پرینت
26 فروردین 1396 - 15:07

جاسوسی دولت آمریکا از سوئیفت فاش شد

هکرها اسناد و فایل هایی را منتشر کرده اند که به عقیده کارشناسان امنیتی سایبری نشان می دهد آژانس امنیت ملی آمریکا به سیستم پیام رسان بین بانکی سوئیفت دسترسی داشته و این امکان را داشته که نقل و انتقال پول از طریق این شبکه را رصد نماید.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از رویترز، هکرها اسناد و فایل هایی را منتشر کرده اند که به عقیده کارشناسان امنیتی سایبری نشان می دهد آژانس امنیت ملی آمریکا به سیستم پیام رسان بین بانکی سوئیفت دسترسی داشته و این امکان را داشته که نقل و انتقال پول از طریق این شبکه در بین برخی از بانک های خاورمیانه ای و آمریکای لاتین را رصد نماید.

به گفته شین شوک، یککارشناس امنیت شبکه که به بانک ها کمک کرده تا در مورد موارد نفوذ به شبکه سوئیفت تحقیقاتی را انجام دهند، اسناد منتشر شده از جمله شامل کدهای رایانه ای است که می تواند توسط مجرمان اینترنتی برای ورود به سرورهای سوئیفت و رصد فعالیت های پیام رسانی بین بانکی مورد سوء استفاده قرار گیرد.

این اسناد و فایل ها توسط گروهی که خود را «کارگزاران سایه» می نامند منتشر شده است. برخی از اسناد دارای مهر آژانس امنیت ملی آمریکاست، اما رویترز نتوانسته صحت و سقم این مهرها را تایید کند.

آژانس امنیت ملی آمریکا تاکنون در این باره اظهارنظری نکرده است.

به گفته محققان، فایل های منتشر شده همچنین شامل برزنامه های بسیاری برای حمله به نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز است که حداقل برخی از آنها هنوز کار می کنند.

شرکت مایکروسافت با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، هیچ بخشی از دولت آمریکا پیش از این در مورد وجود چنین فایل هایی یا مفقود شدن آنها به این شرکت هشدار نداده است.

در بیانیه مایکروسافت آمده است: «به جز خبرنگاران، هیچ فرد یا سازمانی در ارتباط با فایل های منتشر شده توسط گروه کارگزاران سایه با ما تماس نگرفته است.»

عدم هشدار به شرکت مایکروسافت از این جهت مهم است که آژانس امنیت ملی آمریکا از ماه ها قبل در مورد نفوذ این گروه هکری مطلع بوده است. بر اساس یک رویه کاری معمول دولت سابق آمریکا، دولت آمریکا معمولا در صورت بروز هرگونه نفوذ امنیتی به شرکت ها هشدار می داد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.