استفاده از پیامرسان بومی به جای سوئیفت
رییس کل بانک مرکزی، گفت: هم اکنون ایران برای جایگزینی سوئیفت، از سامانههای پیام رسان بین بانکی بومی استفاده میکند و روسیه نیز پیامرسانهای بومی و مالی خود را دارد که میتواند مبنایی برای همکاری بانکی بین دو کشور باشد.
به گزارش سیتنا، علی صالحآبادی، در مورد نتایج سفر به روسیه، اظهار کرد: در این سفر گفتوگوهای بسیار خوب و ارزندهای با مقامات عالی و اقتصادی روسیه داشتیم و با توجه به تاکیدات روسای جمهور دو کشور به توسعه روابط پایدار اقتصادی بین ایران و روسیه مقرر شد در زمینههای مالی و بانکی زمینههای لازم را برای توسعه پایدار روابط ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه اراده سیاسی دو کشور توسعه تعاملات اقتصادی است، ادامه داد: خوشبختانه هم از طرف جمهوری اسلامی ایران و هم از طرف روسیه علاقهمندی قابل ملاحظهای برای توسعه روابط وجود دارد، لذا در این خصوص مذاکرات خوبی انجام شد و امیدوارم که این مذاکرات در آینده زمینه ساز توسعه پایدار روابط دو کشور باشد.
رییس کل بانک مرکزی افزود: در آینده نزدیک تفاهمات انجام شده در این سفر را اجرایی خواهیم کرد و نتایج آن را تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی دو کشور خواهند دید.
صالحآبادی گفت: طبعاً استفاده از ارزهای غیر دلار و یورو و سایر موضوعاتی که تجار و فعالان اقتصادی بتوانند از بسترهای جدید استفاده کنند جزو مواردی است که مورد پیگیری قرار میگیرد و باید نتایج آن را در عمل شاهد باشیم.
وی درباره استفاده از پیامرسانهای بومی به جای سوئیفت نیز گفت: هم اکنون ایران برای جایگزینی سوئیفت، از سامانههای پیام رسان بین بانکی بومی استفاده میکند و روسیه نیز پیامرسانهای بومی و مالی خود را دارد که میتواند مبنایی برای همکاری بانکی بین دو کشور باشد.
استفاده از ارزهای غیر دلار و یورو و سایر موضوعاتی که تجار و فعالان اقتصادی بتوانند از بسترهای جدید استفاده کنند جزو مواردی است که مورد پیگیری قرار میگیرد و باید نتایج آن را در عمل شاهد باشیم.
رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه ایجاد بسترهای مالی، یکی از مهمترین محورهای توسعه اقتصادی به شمار میرود افزود: این سفر توانست زمینههای بسیار خوبی برای روابط تجار و بازرگانان دو کشور ایجاد کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید