کدخبر :192432 پرینت
14 آبان 1395 - 23:07

سیاست مخابرات در مواجهه با خطوط تلفن بدون کارکرد چیست؟

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت هیچگونه برنامه ای برای جمع آوری خطوط تلفن ثابت بدون کارکرد ندارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد انتشار برخی اخبار مبنی بر تصمیم شرکت مخابرات ایران برای جمع آوری و بازپس گیری خطوط تلفن ثابت بدون کارکرد و بلااستفاده، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران هیچگونه تصمیمی در این باره ندارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون بالغ بر ۶ میلیون خط تلفن ثابت در کشور بدون کارکرد است، ادامه داد: تا پیش از تغییر تعرفه های تلفن ثابت، آبونمان هر خط بلااستفاده در روستاها ۱۰۰ تومان و برای شهرها ۶۸۰ تومان بود که با تغییر تعرفه ها از اول مردادماه، صورتحساب این خطوط در هر دوره مبلغ ۲۹۷۰ تومان محاسبه می شود.

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با تاکید براینکه این صورتحساب که مربوط به اول مرداد تا اول مهرماه می شود برای مشترکان ارسال شده است، گفت: پیش بینی می کنیم که با احتساب این مبلغ به عنوان حداقل کارکرد در خطوط بلااستفاده، مشترکان نسبت به بازپس دادن این خطوط اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه هفته گذشته یک سازمان ۳۰۰ خط بلااستفاده را به مخابرات عودت داد، تاکید کرد: پیش بینی این است که مشترکان نسبت به بازگرداندن خطوطی که استفاده ای برایشان ندارد اقدام کنند اما این به معنی این نیست که مخابرات تصمیمی برای قطع کردن و یا تخلیه این خطوط داشته باشد و اجباری در این زمینه وجود ندارد.

زارعیان در مورد بازگرداندن مبلغ ۱۰ هزار تومان هزینه اضافی که در آخرین دوره قبوض تلفن مشترکان درج شده بود گفت: اشتباه مخابرات فقط مربوط به قبوض مشترکان تهرانی بود که در قبض دوره بعدی، مبلغ ۱۰ هزار تومان به عنوان بستانکار به مشترکان عودت داده می شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶۰ درصد قبوض تلفن آخرین دوره، وصول شده است، گفت: تا پایان ماه جاری مشخص خواهد شد که تغییر تعرفه های جدید چه تاثیری بر درآمد شرکت مخابرات ایران داشته است.

معاون شرکت مخابرات ایران پیش بینی کرد که افزایش تعرفه تماس درون شهری از ۳۰ ریال به ۴۵ ریال و اضافه شدن گزینه حداقل کارکرد در قبوض مشترکان مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، حدود ۱۰ درصد افزایش درآمد مخابرات را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

چرا ودایع را پس نمیدهند اینهمه مدت که به بیش از میزان اصل بدهی از این سرمایه عظیم ملت به ناحق استفاده کرده اند و به عبارتی دیگر سو استفاده کرده اند کافی نیست ؟ با کدام منطق قانونی و یا شرعی این فساد ها ادامه یافته و چرا هیچ مسئولی به ملت کمک نمیکند.

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.