تامین امنیت روانی نیازمند حکمرانی قانونمند در فضای مجازی است
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: مقام معظم رهبری از همه ما مطالبه کرده اند که اجازه ندهیم فضای مجازی به بستری برای اقدام علیه امنیت روانی جامعه تبدیل شود و این مهم، نیازمند حکمرانی دقیق و قانون مند در فضای مجازی است.
به گزارش سیتنا، محمدصالح جوکار با اشاره به قانونمندی در فضای مجازی، گفت: نکته مهمی که در بحث فضای مجازی وجود دارد این است که چنانچه ما امروز در مباحثی همچون سرقت، قوانینی را وضع میکنیم به دلیل ایجاد آرامش برای مردم است. اینکه مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود، نسبت به حفظ امنیت و سلامت روانی جامعه تذکر جدی دادهاند، نشان میدهد که این مسئله باید به عنوان یک اولویت در دستور کار همه مسئولین تصمیمگیر باشد.
وی ادامه داد: آنچه مشخص است این است که امروز با توجه به رشد و فناوریهای جدید همچنان نتوانستیم آن قوانین و چارچوبهای لازم را به خوبی وضع کنیم که فضای مجازی یکی از این بسترهاست و ممکن است هر فردی بتواند آرامش یک فرد دیگر یا یک خانواده و یا حتی یک جامعه را برهم بزند بنابراین جرم انگاری نسبت به این فضا که امنیت روانی مردم را تحت الشعاع قرار میدهد از اقدامات ضروری برای جامعه است.
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه امنیت روانی جامعه تا حدود قابل توجهی به سیاستگذاریها در حوزه فضای مجازی بستگی دارد، تصریح کرد: امنیت روانی تنها به حوزه فضای مجازی منوط نمیشود بلکه در هر زمینهای، هم فرصت وجود دارد و هم تهدید و مهم این است که ما چگونه باید از فرصتها استفاده کنیم و تهدیدها را پاسخ بدهیم.
وی افزود: چنانچه این امر با تدبیر و برنامهریزی و مدیریت صورت بگیرد اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد علیرغم اینکه در جامعه ما افراد خوب و بد کنار هم زندگی میکنند بنابراین بهتر است مسولان کشور خوبیها را رواج دهند تا همه افراد جامعه به خوبی روی آورند.
جوکار با بیان اینکه مجلس و دولت باید درباره نحوه و کارکرد فضای مجازی به یک تصمیم علمی، جامع و هوشمند برسند تا مردم ضمن استفاده از فضای مجازی، هیچ آسیبی در حوزه سلامت روانی نبینند، تأکید کرد: ما نباید تنها به حرف بسنده کنیم بلکه در عمل نیز باید خوبیها را نشان دهیم در غیر این صورت باید پاسخگو باشیم.
این نماینده مجلس گفت: مقام معظم رهبری از همه ما مطالبه کردهاند که اجازه ندهیم فضای مجازی به بستری برای اقدام علیه امنیت روانی جامعه تبدیل شود و این مهم، نیازمند حکمرانی دقیق و قانونمند در فضای مجازی است و با رها بودن فضای مجازی، دشمن اجازه خواهد داشت که از فضای مجازی برای ایجاد ناامنی روانی در جامعه استفاده کند.
وی در پایان اظهار داشت: پاک کردن صورت مسئله هرگز کمکی به حل مسأله نمیکند و ما موظف به دانستن و شناخت مسائل و مشکلات جامعه هستیم و در راستای حل مشکلات و معضلات گام برداریم و این امر به گونهای باشد که امنیت روانی جامعه برقرار شود و آسیبی به زندگی مردم وارد نشود، در نهایت استفاده مطلوب از محتوای فضاهای مجازی داشته باشند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید