بررسی نامه اخیر رئیس رگولاتوری پیرامون انتخاب یا تغییر مدیران اپراتورهای ارتباطی
پیرو نامه اخیر رئیس رگولاتوری برای تایید صلاحیت فنی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره اپراتورهای ارتباطی، بند استنادی ابلاغیه رگولاتوری در قانون برنامه هفتم در مقام احراز صلاحیت برای «انتخاب» مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره اپراتورهای «دارنده پروانه» است و نه در مقام «تغییر» آنها که در این ابلاغیه توسعه پیدا کرده است. ضمنا در همان مقام احراز صلاحیت برای انتصاب هم بایستی طبق آیین نامه ای باشد که به تصویب هیأت وزیران رسیده باشد. آیین نامه نحوه احراز صلاحیت، اعتراض و رسیدگی به آن ظرف سه ماه از زمان لازم الاجرا شدن این قانون باید توسط وزارت ارتباطات تهیه شود و به تصویب هیأت وزیران برسد.
به گزارش سیتنا، امیر لاجوردی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طی نامهای به تعدادی از اپراتورهای ارتباطی در تاریخ 19 تیرماه سال جاری تاکید کرده است که
«با عنایت به تصویب بند ب ماده (۶۷) قانون برنامه هفتم توسعه با موضوع صدور صلاحیت فنی و حرفه ای برای انتخاب و فعالیت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی دارنده پروانه از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط وزارت مذکور و با توجه به ابلاغ قانون برنامه هفتم توسعه توسط سرپرست محترم ریاست جمهوری، هرگونه انتصاب و تغییرات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی دارنده پروانه از این وزارتخانه از تاریخ ابلاغ قانون مذکور منوط به اخذ تاییدیه از این سازمان است».
حال آنکه در بند ب ماده 67 قانون برنامه هفتم توسعه آمده است:
«به منظور ایجاد هماهنگی و نظارت بر پیشبرد شبکه ملی اطلاعات و توسعه زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعاتی کشور، انتخاب و فعالیت مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی دارنده پروانه از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از صدور صلاحیت حرفه ای و فنی ایشان توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امکان پذیر است. انتخاب و فعالیت مدیرعامل در چهارچوب قوانین انجام میشود.
تبصره- آیین نامه نحوه احراز صلاحیت اعتراض و رسیدگی به آن ظرف سه ماه از زمان لازم الاجرا شدن این قانون توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران می رسد».
در همین حال، بند استنادی ابلاغیه رگولاتوری در قانون برنامه هفتم در مقام احراز صلاحیت برای «انتخاب» مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره اپراتورهای «دارنده پروانه» است و نه در مقام «تغییر» آنها که در این ابلاغیه توسعه پیدا کرده است. ضمنا در همان مقام احراز صلاحیت برای انتصاب هم بایستی طبق آیین نامه ای باشد که به تصویب هیأت وزیران رسیده باشد. آیین نامه نحوه احراز صلاحیت، اعتراض و رسیدگی به آن ظرف سه ماه از زمان لازم الاجرا شدن این قانون (تیرماه سال جاری) باید توسط وزارت ارتباطات تهیه شود و به تصویب هیأت وزیران برسد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید