همچنین دکتر محمد شریفخانی، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی شریف ضمن تشکر از مدیران ارشد شرکت مخابرات برای این تحول بزرگ گفت: با تعدیل انتظارات در سال اول، میتوان به همگرایی بین دانشجویان برتر و متخصصان شرکت مخابرات خوشبین بود و با بهکارگیری ظرفیت دانشگاه صنعتی شریف میتوان از این فرصت بزرگ در حوزه هوش مصنوعی استفاده بهینه کرد.
در ادامه این نشست دکتر میثم باقری، دانشآموخته دانشگاه تهران با تشریح دقیق جایگاه هوش مصنوعی در صنعت تلکام گفت: هدف از برگزاری این دوره آشنایی با فعالیت شرکت مخابرات و استفاده از ابزارهای موجود برای خدمترسانی مطلوبتر با کمک دادههای هوش مصنوعی است.
وی افزود: چهار پروژه در حوزههای خدمات مشتری CX، تأمین و نگهداری بر مبنای پیشبینی در شبکه IPS، پلتفرم IOT، تسهیم پهنای باند که در واقع الگوی رفتاری مشتریان در حوزه اینترنت و پهنای باند در سوییچهای مختلف در مناطق مختلف کشور را مدیریت میکند، از جمله اهداف دیگر برگزاری این دورههای کارآموزی است.
در پایان این جلسه که با حضور معاونان و مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران تشکیل شده بود، کارآموزان به گروههای مختلف دستهبندی شده و کارآموزی خود را در این شرکت آغاز کردند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید