اجرای ۴۰۰ کیلومتر حفاری پروژه شبکه فیبرنوری در شهر کرمان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در شورای برنامهریزی و توسعه استان گفت که برای اجرای پروژه فیبرنوری در شهر کرمان ۴۰۰ کیلومتر در طرح اولیه حفاری دیده شده و در حال حاضر ۹ تیم کار را از حاشیه شهر آغاز کردهاند.
به گزارش سیتنا، محمدمهدی فداکار در شورای برنامهریزی و توسعه استان با اشاره به اجرای طرح ملی فیبرنوری برای کسب و کارها و منازل شهری توسط وزارت ارتباطات، عنوان کرد: براساس این طرح همه شهرهای کشور به شبکه فیبرنوری متصل میشوند.
وی افزود: عملیات اجرایی فیبرنوری در شهر کرمان آغاز شده و قرار است طی یک ماه به اتمام برسد، مجموع طرح در سطح کشور به مدت سه سال اجرایی میشود.
استاندار کرمان با تاکید به شهرداریها برای همکاری در اجرای فیبرنوری گفت: همه شهرها باید پای کار اجرای فیبرنوری باشد، ظرفیت بزرگی در حوزه اقتصادی آماده شده و مشکل ارتباطات را برای همیشه حل میکند.
استاندار کرمان همچنین خطاب به دستگاههایی که مولدسازی را پیگیری نمیکنند، گفت: دستگاهها بعضا ساختمانهای مازادی دارند که رها شده و یا به اجاره گذاشتهاند و هر چه سریعتر باید نسبت به مولدسازی آنها اقدام کنند.
فداکار با اشاره به ظرفیت قانونی اوراق تسویه و تهاتر دستگاهها برای پرداخت مطالبات و تکمیل طرحها گفت: ۵ هزار میلیارد تومان از این طریق در سطح کشور دیده شده که اضافه ظرفیتی برای استانها و علاوه بر اعتبارات عمرانی است.
به گفته حسین ساجدیفر، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، طرح ملی فیبرنوری برای کسب و کارها و منازل شهری، تکلیف وزارت ارتباطات است و تا پایان دولت تمام شهرها به شبکه متصل میشود.
وی عنوان کرد: برای اجرای فیبرنوری در شهر کرمان ۴۰۰ کیلومتر در طرح اولیه حفاری دیده شده و در حال حاضر ۹ تیم کار را از حاشیه شهر آغاز کردهاند.
ساجدیفر افزود: برای اجرای فیبرنوری در استان کرمان، ۵ هزار کیلومتر کار شهری و بین شهری باید انجام شود.
محمدرضا وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان در دستور کار جلسه پیرامون بند "ب" تبصره ۱۱ قانون بودجه گفت: براساس این بند، باید نسبت به تامین زیرساختهای سکونتگاههای غیررسمی واقع در محدوده و خارج از محدوده شهرها برنامهریزی شود.
وی افزود: این زیرساختها شامل مسجد، مدرسه، کلانتری، روشنایی معابر، ایستگاه رادیو و تلویزیون، زیرساختهای بهداشتی، آب و برق و سایر تاسیسات مورد نیاز است.
وحیدی با بیان اینکه ۳۰ محدوده در استان کرمان شامل این بند میشوند، گفت: ۲۱ محدوده در شمال و ۹ محدوده در جنوب استان با ۲۰۰ هزار نفر شامل این بند میشوند.
رئیس سازمان مدیرتی و برنامهریزی استان با اشاره به اولویت طرحهای نیمه تمام در این محدودههای مشخص شده گفت: محل تامین اعتبارات این زیرساختها از ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده است و تمام دستگاه های اجرایی ذیربط باید طرحهای نیمه تمام خود را اعلام کنند.
وحیدی تصریح کرد: نیازهای استان بیش از تخصیص اعتبارات است و لذا باید خلق منابع داشته باشیم، ظرفیتهای قانونی نیز در قالب اوراق تسویه، مشارکتهای عمومی و خصوصی و مولدسازی دیده شده تا طرحهای نیمه تمام سریعتر به بهرهبرداری برسند.
رئیس سازمان مدیرتی و برنامهریزی استان کرمان بیان کرد: از محل اعتبارات معادن، میزان خسارتی که برای استان مصوب شده و در ستاد درآمد استان پیگیری میشود ۵۰۰ میلیارد تومان است که تا الان ۳۰۰ میلیارد تومان جذب شده و ۲۰۰ میلیارد مانده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید