کدخبر :272999 پرینت
16 مهر 1401 - 11:47

رایزنی شرکت پست با سازمان ثبت احوال پیرامون ایجاد ایمیل ملی

مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: تکلیف شرکت پست ایجاد ایمیل ملی همزمان با صدور شناسنامه برای 20 میلیون کاربر ایرانی است و در این زمینه، به دنبال ایجاد کارگروهی با سازمان ثبت احوال، شرکت زیرساخت و سازمان فناوری اطلاعات هستیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، محمود لیائی با اعلام برگزاری هر ساله نمایشگاه اینوتکس، به رونمایی از تمبر جام جهانی در این نمایشگاه پرداخت و از جمله برنامه های این شرکت برای برون سپاری طراحی و فرهنگ سازی تمبر متناسب با تراز انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب به تعامل با سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز سوره اشاره کرد و افزود: علیرغم کمرنگ شدن نقش شرکت ملی پست در شورای تمبر در چند سال اخیر، به دنبال احیای این نقش هستیم و امیدواریم با تعاملات انجام شده، شاهد رونمایی از تمبرهای فاخر دارای اصالت لازم درحوزه گرافیک و المان‌های تراز انقلاب اسلامی باشیم.

معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگر، به برگزاری همایش مدیران پست در شهر کرمان اشاره کرد و گفت: در این همایش ضمن تبیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، برنامه شش ماهه "بهارآورد" را با 15 مورد آماده کردیم و در نظر داریم تا ابتدای بهار  1402 این اهداف محقق شود.

مدیر عامل شرکت ملی پست با بیان این که، برخی از این برنامه ها انجام شده و برخی در دست انجام است، ادامه داد: مواردی از جمله پیاده سازی سورتینگ هوشمند، تجهیز پنج هزار نفر از موزعین به موبایل و موتور برقی هوشمند از جمله مواردی است که باید تا بهار سال  1402 محقق شود.

لیایی برنامه میان مدت شرکت پست را دو تا سه ساله متناسب با چشم اندازهای تهیه شده بر اساس اولویت شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال و اولویت های حوزه پستی برشمرد و گفت: برنامه بلند مدت پست نیز مربوط به پس از سال 1403 هست و در آن به برنامه هفتم توسعه می پردازیم.

وی از جمله برنامه‌های بلندمدت پست به لجستیک هوشمند، پست هوشمند و بحث ای پست E- POST اشاره کرد و گفت: در تفاهمنامه با معاونت برنامه ریزی وزارت متبوع در راستای پنج ماموریت اصلی شرکت ملی پست، به عنوان متولی کمیته پست در وزارت و دستگاه های مرتبط، احکام پنج ساله شبکه ملی اطلاعات مرتبط با شرکت ملی پست در برنامه هفتم توسعه را دنبال می کنیم.

وی در تشریح E- POST افزود: طبق اساسنامه شرکت ملی پست، متولی پست الکترونیک در کشور شرکت ملی پست است و طی تفاهمنامه ای قرار شد این موضوع احیا و تقسیم وظایف با سازمان فناوری اطلاعات انجام و کار پیگیری شود.

لیایی E- POSTرا حلقه واسط بین شهروندان و حاکمیت برای ارایه خدمت برشمرد و از رایزنی با سازمان ثبت احوال جهت ایجاد ایمیل ملی همزمان با صدور شناسنامه برای هر شهروند ایرانی خبر داد و گفت: تکلیف ما ایجاد ایمیل ملی برای 20 میلیون کاربر ایرانی است و در این زمینه، به دنبال ایجاد کارگروهی با شرکت های دیگر و درگیر این خدمت همچون زیرساخت و سازمان فناوری اطلاعات هستیم.

معاون وزیر ارتباطات سهم پست از کل اقتصاد دیجیتال را یک درصد عنوان کرد و گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که تا پایان برنامه، این سهم محقق شود.

وی همچنین با اشاره به سهم5 0/ درصدی پست در تجارت الکترونیک  گفت: مذاکراتی با یکی از شرکت های معتبر فناوری اطلاعات انجام و پلتفرمی آماده شده و در نظر داریم طی یک برنامه پنج ساله این بستر در شرکت ملی پست پیاده سازی شود و سامانه های روستا بازار و ای بازار و دیگر سامانه های مرتبط با تجارت الکترونیک در این بستر پیاده سازی شده و به اهداف برنامه دست یابیم.

لیایی در خصوص دیدار و رایزنی با دبیرکل اتحادیه جهانی پست در تایلند نیز به استقبال وی از بحث تحول دیجیتال و هوشمندسازی در پست ایران اشاره کرد و گفت: در این دیدار به تبادل دو جانبه تجربیات بین ایران و دیگر کشورهای فعال در این زمینه تاکید شد.

معاون وزیر ارتباطات تسهیل تعامل با دیگر کشورها به ویژه وصول مطالبات و تعاملات مالی را از دیگر موارد طرح شده در این دیدار برشمرد و گفت: با رایزنی های صورت گرفته در حال رفع مشکلات ایجاد شده به واسطه تحریم با دیگر کشورها هستیم.

وی وصول بخش اعظم مطالبات از آمریکا در قالب SDR را از جمله اتفاقات خوب عنوان کرد و گفت: تعاملات خوبی با کره جنوبی با کمک سفیر ایران در این کشور رقم خورد و مجددا ارسال مرسولات پستی از سوی ایران به کره برقرار شد.

محمود لیائی با تاکید بر دغدغه وزیر ارتباطات نسبت به رفع مشکلات معیشتی همکاران از کارنامه خوب پست در این خصوص خبر داد و گفت: بحث یکسان سازی رفاهیات همکاران پستی با ستاد وزارت و برخی شرکتها و ارایه خدمات جدید به موزعین، قرارداد با باشگاه پیام جهت ارایه خدمات در سراسر کشور به 65 هزار همکار و خانواده پستی، با جدیت دنبال شده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.