استقرار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در استان کرمانشاه
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: همه دستگاهها ملزم به ارائه خدمات به صورت الکترونیکی شدند و در استان کرمانشاه پنجره واحد مدیریت زمین در حوزه خدمات محلی شکل نگرفته است که امیدواریم این امر هرچه زودتر اجرایی شود.
به گزارش سیتنا، آیین رونمایی و استقرار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در استان کرمانشاه برگزار شد.
جواد موحد معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران در این مراسم با بیان اینکه این پروژه یکی از پروژههای اولویت داری است که سال گذشته کلید خورد، افزود: بحث توسعه خدمات مرکز ملی تبادل اطلاعات را دنبال میکنیم و معتقدیم اشتراک گذاری داده ها میان دستگاهها عامل جلوگیری از فساد در کشور است.
«جواد موحد» اظهار داشت: حوزه هوشمندسازی فرآیندها به عنوان یکی از ارکان اصلی در پیشگیری از وقوع جرم جلوگیری از فساد دستگاهها شناخته شده است.
وی یادآوری کرد: بخشی از مشکلاتی که اکنون در کشور وجود دارد مانند ارایه خدمات و مجوزها، بهره برداری غیرمجاز از آبهای زیرزمینی با رویکرد فناوری قابل حل است.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران عنوان کرد: در دولت هوشمند مبنای ما بر حکمرانی دادهها است و در تلاشیم نقش عامل انسانی را در فرآیندهای اداری به حداقل برسانیم و اصلاح فرآیندها نیز یکی از عوامل کلیدی است.
بخشی از مشکلاتی که اکنون در کشور وجود دارد مانند ارایه خدمات و مجوزها، بهره برداری غیرمجاز از آبهای زیرزمینی با رویکرد فناوری قابل حل است.
موحد در ادامه با بیان اینکه معتقدیم اشتراک گذاری داده بین دستگاههای اجرایی یکی از عوامل اصلی در جلوگیری از فساد است، افزود: امسال تعداد سرویسهای اشتراک گذاری داده ها در دستگاههای اجرایی حدود ۱۰۰ درصد افزایش یافت که بیش از ۲.۵ میلیارد تراکنش تبادل داده بین دستگاهها ثبت شده است.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از خدماتی که در دولت الکترونیک به دنبال آن هستیم، پنجره واحد ملی خدمات دولت هوشمند است تا بتوانیم دولت را به شکل یک درگاه در اختیار مردم قرار دهیم تا مردم بتوانند از خدمات دولت دوسویه استفاده کنند.
موحد گفت: همه دستگاهها ملزم به ارایه خدمات به صورت الکترونیکی شدند. در استان کرمانشاه این پنجره واحد در حوزه خدمات محلی شکل نگرفته است که امیدواریم این امر هرچه زودتر اجرایی شود.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران در پایان عنوان کرد: با استقرار این سامانه که در شش استان کشور تا به حال بیش از ۱۵ هزار تغییر اراضی شناسایی شده که بیش از هزار و ۷۰۰ تغییر آن تخلف بوده است که مساحت این تخلفات ۲۳۴ هکتار است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید