پلیس فتا به مبلغان غیر متخصص در زمینه ارز دیجیتال هشدار داد
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: مبلغان ارزهای دیجیتال در فضای مجازی بدون داشتن تخصص لازم اقدام به تبلیغ این گونه موارد نکنند چرا که در صورت تبلیغ و وقوع هر گونه کلاهبرداری در خصوص ارز یا سایت تبلیغ شده، برابر قانون در مقابل مقام محترم قضایی قرار خواهند گرفت.
به گزارش سیتنا، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجاگفت: امروزه با توجه به نوسانات بازار سرمایهگذاری، برخی شهروندان سرمایه خود را در حوزه ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری میکنند و کلاهبرداران سایبری نیز با اطلاع از این موضوع، مسیر حرکت خود را تغییر داده و اقدام به کلاهبرداری از هموطنان با عنوان سرمایهگذاری در ارز دیجیتال میکنند.
وی با بیان اینکه اینگونه کلاهبرداری ها در زمینه ارزهای دیجیتال تحت عناوین مختلف از قبیل سایتهای جعلی است افزود: طی رصدهای صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا، مشاهده میشود که برخی گردانندگان صفحات و کانالهای پر مخاطب و حتی برخی سلبریتیها و افراد مشهور، اقدام به تبلیغ در این حوزه میکنند و از شهروندان برای سرمایه گذاری در این زمینه دعوت بعمل میآورند.
این مقام مسئول گفت: در این میان با توجه به عدم اطلاعات و آگاهی اشخاص تبلیغ کننده، برخی از شهروندان ناخواسته به سمت ارزهای تقلبی و به دام کلاهبرداران هدایت میشوند و زمینه سوء استفاده از آنان فراهم میشود.
سرهنگ رجبی در تشریح این موضوع گفت: بسیاری از ارزها و پروژهها در ابتدا با جنجال و حاشیه سازی اسم و رسمی برای خود کسب میکند و حتی برخی سایتهای معتبر نیز به اشتباه از آنها حمایت میکنند، اما پس از مدتی بعد از جمع آوری مبالغ قابل توجه، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند.
این مقام انتظامی به مبلغان ارزهای دیجیتال در فضای مجازی توصیه کرد: در این فضا بدون داشتن تخصص لازم اقدام به تبلیغ این گونه موارد نکنند چرا که در صورت تبلیغ و وقوع هر گونه کلاهبرداری در خصوص ارز یا سایت تبلیغ شده، برابر قانون در مقابل مقام محترم قضایی قرار خواهند گرفت.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا در ادامه به شهروندان توصیه کرد: با توجه به اینکه روزانه تعداد زیادی رمز ارز و توکن جدید وارز بازار ارز دیجیتال می شود لذا لازم است نهایت دقت و هوشیاری را در این حوزه داشته باشند و به اشخاص غیر متخصص در فضای مجازی اعتماد نکنند.
سرهنگ رجبی خاطر نشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آنها میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز میتوانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی با همکاران ما در میان بگذارند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید