مردم کشورهای مختلف جهان در سال نو و کریسمس چه میخورند؟
مردم هر کشوری آداب و رسوم آشپزی سال نو و کریسمس مخصوص به خود را دارند.
به گزارش سیتنا به نقل از OBOZREVATEL، اولیویه، ساندویچ باز با خاویار قرمز و پوره سیب زمینی مجموعهای از غذاهای سنتی در میز جشن سال نو در اوکراین است.
مکزیک
غذاهای مکزیکی تند و سرشار از ادویه های، پر از ذرت، غذاهای دریایی و ادویه جات مختلف هستند. در میز جشن سال نو مکزیکی، رومریتوس - سیب زمینی آب پز شده با میگو، بوقلمون و شیرینی قرار دارند.
ایتالیا
کاتکینو - سوسیس خوک خانگی، افتخار زنان خانه دار ایتالیایی محسوب میشود و تقریباً در هر خانوادهای سرو می شود. عدس و انواع سسهای ترش و شیرین برای این غذا مناسب هستند.
بریتانیا
به طور سنتی، انگلیسیها روی میز سال نوی خود بوقلمون شکم پر، پانچ و پودینگ دارند. ساکنان بریتانیا بر این باورند که اگر هر یک از اعضای خانواده قبل از کریسمس در تهیه پودینگ همکاری کنند، سال موفقی پیش روی خواهند داشت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید