گسترش بازار صادراتی 2000 شرکت دانشبنیان و خلاق
با حمایتهای ارائه شده توسط کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 2 هزار شرکت توانستند محصولات و خدمات خود را در بازارهای جهانی ارائه کنند.
به گزارش سیتنا، کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که با هدف بازارسازی جهانی برای محصولات فناورانه ایرانساخت فعالیت میکند تاکنون 6 هزار و 529 خدمت به متقاضیان ارائه کرده است.
با حمایتهای ارائه شده توسط این مرکز، 2 هزار شرکت توانستند محصولات و خدمات خود را در بازارهای جهانی ارائه کنند. تولیداتی که با استفاده از فناوریهای پیشرفته و اتکا به توان داخلی عرضه شدند و با توجه به کیفیت بالایی که دارند قابل فروش در بازار جهانی نیز هستند.
بر همین اساس کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت از این محصولات، در تلاش است تا بازاری ارزشمند و سودده برای آنها ایجاد کند. این کار را نیز پس از شناسایی بازار مطلوب این محصولات و شناسایی مشتریان بالقوه و بالفعل آنها انجام می دهد و پس از معرفی این تولیدات به کشورها، اقدام به بازارسازی و صادرات آنها می کند.
بسیاری از این شرکتها با وجود تولید محصولات و ارائه با کیفیت خدمات، به دلیل عدم آشنایی با آداب و رسوم بازارهای جهانی، در صادرات چندان موفق عمل نمیکنند؛ اما معاونت علمی و فناوری ریاست چمهوری با ارائه آموزشها و مشاورههای لازم به این مجموعهها, آنها را آماده حضور در بازار بینالمللی و فروش محصولاتشان میکند.
این خدمات تاکنون 2 هزار مشتری از سمت مجموعهها و شرکتهای دانشبنیان و خلاق داشته است و کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری نیز به آنها بیش از 5 هزار خدمت صادراتی ارائه کرده است.
خدماتی چون توسعه بازار، توانمندسازی، مشاورههای تخصصی، بازاریابی و بازارسازی، اطلاع رسانی و تبلیغ، تحقیقات بازار، اعزام هیات های تجاری به نمایشگاههای تخصصی و غیره به این متقاضیان ارائه می شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید