افشای دادههای کاربران هنگکنگی توسط گوگل
بعد از آنکه دولت چین یک قانون امنیتی را در ژوئن سال ۲۰۲۰ به تصویب رساند، گوگل مدعی شد با هدف دفاع از حریم شخصی کاربران چینی و هنگکنگی دیگر درخواستهای دریافت اطلاعات را از این کشور مورد توجه قرار نمیدهد. اما این ادعا در عمل اجرا نشده است.
به گزارش سیتنا، مهر به نقل از انگجت، نوشت: گوگل که قبلاً مدعی شده بود دیگر به درخواستهای مقامات هنگکنگی برای دریافت اطلاعات کاربران این منطقه پاسخ نمیدهد، اطلاعات آنها را بر مبنای درخواست دریافتی افشا کرد.
گوگل ۴۳ درخواست از مقامات هنگکنگی در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ برای دریافت اطلاعات کاربران دریافت کرده که با سه مورد از آنها موافقت کرده است. این در حالی بود که گوگل قبلاً تصریح کرده بود با هیچ یک از این درخواستها موافقت نخواهد کرد. گوگل مدعی شده یکی از این درخواستها مرتبط با نجات جان یک فرد در معرض خطر بوده و دو مورد دیگر هم مربوط به قاچاق انسان بودهاند.
گوگل، فیسبوک و توئیتر تا به حال بارها مدعی شدهاند با هدف حفاظت از حریم شخصی و امنیت کاربران چینی اطلاعات آنها را در اختیار مقامات این کشور قرار نمیدهند. اما این اظهارات همیشه در حد ادعا باقی مانده است. از سوی دیگر این شرکتها از طریق همکاری با آژانس امنیت ملی آمریکا، اف بی آی و سایر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی در این کشور به طور منظم از کاربران آمریکایی و غیرآمریکایی جاسوسی کردهاند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید