حمایت از کسب و کارهای نوآور مهمترین اولویت معاونت علمی ریاست جمهوری
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که حمایت از کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری و دانش بنیان از مهم ترین اولویت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است بر ظرفیت سازی جهت افزایش شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد.
دکتر اسماعیل قادری فر در دیدار با رئیس و اعضای شورای راهبری مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهعنوان یک تسهیلگر در جریان نوآوری در کشور از شرکتهای دانشبنیان و فناور در حوزههای مختلف حمایت می کند.
وی ادامه داد: مرکز نوآوری ترشیز نیز باید پس از حمایت از صاحبان ایده های خلاق و تشکیل و استقرار هسته های نوآور به دنبال تشکیل شرکتهای دانش بنیان باشد.
او با اشاره به فعالیت ۱۲ ستاد توسعه فناوری در زیرمجموعه کاری خود، بر توسعه فضای فعلی و تجهیز مرکز نوآوری ترشیز و قرار گرفتن به عنوان مرکز رشد اقماری در منطقه تاکید کرد و گفت: در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت البته مرکز آموزش عالی کاشمر باید در برنامه راهبردی خود به فکر درآمدزایی باشد و از درآمد اختصاصی خود ارتزاق کند از این رو باید پروژه محور کار کند و ثمره کارش به ایجاد شرکتهای دانش بنیان بینجامد.
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر هم در این جلسه گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز از سال ۹۵ مجوز فعالیت خود را اخذ و زیرمجموعه مرکز آموزش عالی کاشمر قرار گرفت.
هادی معماریان افزود: درپی مساعدت معاونت عملی و فناوری ریاست جمهوری و تلاش مسوولان محلی، این مرکز با در اختیار گرفتن فضایی با زیربنای ۵۵۰ مترمربع و تجهیز آن در زمینه ارائه خدمات حمایتی و مشاوره ای، کمک به ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط کارآفرینان در قالب واحدهای نوپای فعال صاحب ایده در حوزه فناوری های پیشرفته و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری، زمینه حضور مؤثر و مستقل دانش آموختگان دانشگاه ها و ایده پردازان در صحنه توسعه اقتصادی و فناورانه در سطوح ملی و منطقه ای کشور را با حمایت سایر دستگاه ها فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در این مدت در مجموع در حوزه استقرار هسته ها خوب پیش رفتیم به طوری که ۹ هسته نوآور در این مدت در مرکز نوآوری ترشیز استقرار یافته اند که در این راستا از ظرفیت نهادهای دیگر نیز استفاده شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید