اولین گفتوگوی تلویزیونی افشاکنندهی اطلاعات بانکی + تصویر
متن خبر
یازده روز پس از انتشار اولین پست روی وبلاگ و در دومین روز واکنشهای جسته و گریخته به موضوع نشت اطلاعات کارتهای بانکی، "خسرو زارع فرید" که در خبرها از وی با عنوان خ-ز نام برده می شد، در خارج از کشور گفتگویی تلویزیونی انجام داد.
به گزارش سیتنا به نقل از افتانا، وی در گفتگو با تلویزیون فارسی بی بی سی، با تاکید بر آنچه که پیش از این در وبلاگ خود نوشته بود، انگشت اتهام را به سمت مدیران شرکت فناوران انیاک و بعد مسئولان بانک مرکزی گرفت و تاکید نمود که فاش کردن اطلاعات گفته شده نه به منظور آسیب رسانی به مشتریان بانک ها، که با هدف نشان دادن نقاط ضعف سیستم بانکی انجام گرفته است.
وی که دروبلاگ خود شماره و رمز سه میلیون کارت بانکی را به صورت غیرمستقیم درج نموده، متذکر شده که اطلاعات دیگری را نیز در اختیار دارد که ممکن است دست به افشای آن ها نیز بزند.
خسرو زارع فرید که مدعی است بیش از سه سال در شرکت انیاک مشغول به توسعه سیستم های نرم افزاری بوده و به حقوق مادی خود نرسیده است، تیرماه گذشته ضعف امنیتی سیستم های شرکت مطبوع خود را به مدیران بانک های تجاری کشور نظیر بانک ملی، ملت، تجارت، صادرات، سپه، کشاورزی، پاسارگاد، رفاه، مسکن، سامان، اقتصاد نوین و سینا متذکر می گردد که در ظاهر با پاسخ مناسب مواجه نمی شود.
اما پس از بروز اختلاف با مدیران شرکت انیاک و نرسیدن به درخواست های خود، از کشور می گریزد و چاره را در افشای بخشی از اطلاعات محرمانه ای که در دست دارد می بینید، تا به این روش مدیران شرکت و پس از آن مدیران بانکی را تحت فشار قرار دهد.
البته ممکن است این تنها ابتدای ماجر باشد و هنوز معلوم نیست که با اطلاعات محرمانه ای که خسرو زارع فرید در دست دارد، چه مشکلات دیگری در انتظار شبکه بانکی کشورمان و مشتریان آن است.
اما همانگونه که قبلا هم بارها متذکر شده ایم، سکوت مدیران بانکی کشور و انکار ماجرا از جانب ایشان، نه تنها دردی را درمان نخواهد کرد، بلکه ابتکار عمل را به دست صحنه گردانان ماجرا خواهد داد. سه میلیون کارت تنها درصد کوچکی از بیش از یکصد و پنجاه میلیون کارت بانکی موجود در کشور است، اما عدم مدیریت صحیح بحران پیش رو، می تواند دستاوردهای بیست ساله بانکداری الکترونیکی کشور را برباد دهد.
انتهای پیام
دیدگاهها
بنده خدا لطف کرده با اینکه می تونسته میلیاردها تومان پول مردم رو بخوره اومده اعلام کرده که آقاجان، سیستم شما ضعف داره.
دمش گرم. مرد به این میگن. تازه باید حلوا حلواش کنن و بیارنش مثل یه متخصص گیر کار رو پیدا کنه و رفع کنه. حقوق بیشتر از بهمنی هم بهش بدن.
farzad0075@gmail.com
فرزاد.
نه اين خبرا نيست فقط بهش مي گن تو خرابكاري كردي البته با دشنام هاي ...
در ضمن اين آقا با دست هاي پشت شرده بي بي سي همدسته اما مي خواد خودشا خوب جلوه بده
بسه ديگه
مگه دنيا بيکاره که هي پاچه مارا بگيره؟!!!
سي ساله همش گفتين دشمن دشمن دشمن
یا عملیات بانکی انجام شود
می تونست خیلی راحت با اطلاعاتی که داره سوء استفاده کنه مثل خیلی های دیگه کسی هم متوجه نشه که این باباست
عوضش اطلاع رسانی کرده که امثال من و شما کلاهمونو محکمتر بچسبیم. دمش گرم
سی ساله دارن دشمنی میکنن
دشمنی دشمنی دشمنی
ممنون از این آقا که افشا کرده و نگذاشته که دزد ها پول ها را ببرند البته یه دزدی چند وقت قبل زد به حسابها!!!!!
این اقا میگه مدیر نرم افزار اون شرکت بوده. پس براحتی به اطلاعات دسترسی داشته و از اعتماد سو استفاده کرده.
هر کسی میتونه وقتی تو شرکتی کار کنه اطلاعات بیاره بیرون. ضمنا ایشون میگه مدیر نرم افزار بوده و ثبت اطلاعات هم توسط نرم افزار ثبت شده یعنی توسط نرم افزاری که ایشون نوشته. حالا کی مقصره؟
با این وضعیت کدوم مدیرعاملی دیگه به مدیراش اعتماد میکنه؟
سیستم بانکی پیگیر نیست و می گوید خودتان شکایت کنید؟ آخر من برای 200 هزار تومان چند هزار تومان دیگر هزینه کنم؟ کسی که پولو برداشته حتماً یگ چیزی هم رو سرش میگذاره که دوربین تضخیصش نده.
جالب اینکه در سایت بانک ملی زده میشه کارت بانکی را با 5000 ریال بیمه کرد ولی کارکنان بانک ملی امیر کبیر شیراز از این مورد اظهار بی اطلاعی می کنند.
باید برای افزایش ایمنی کاری کرد.
موفق باشید
مثلا بهتر نبود اطلاعات حساب هيات وزيران و نمايندگان مجلس و مديران ارشد دولتي رو هك ميكرد؟
حتما بايد دل مردم بي پناه رو بلرزونند ؟
افزودن دیدگاه جدید