برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی در شیراز
متن خبر
ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد بر بیمه و بانکداری اسلامی به همت دانشگاه اصفهان با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در روزهای 20 و 21 اردیبهشت سال 91 در شیراز برگزار میشود.
به گزارش سیتنا، دکتر علی صنایعی در گفتوگو با ستاد اطلاع رسانی ECDC2012 گفت: توان بالای متخصصان و رشد قابل توجه تولیدات علمی ایران در سال 90 زمینههای لازم را برای توسعه مبانی علمی و عملی تجارت الکترونیکی به عنوان شاخهای از فناوری اطلاعات و ارتباطات در میان کشورهای اسلامی با محوریت ایران بیش از پیش فراهم آورده است.
دبیرکل کنفرانس بین المللی ECDC2012 تصریح کرد: از این رو با تکیه بر نتایج علمی و عملی به دست آمده از برگزاری موفق پنج کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی در کشورهای در حال توسعه برنامهریزیهای لازم برای برگزاری ششمین دوره کنفرانس ECDC در شهر شیراز از سوی دانشگاه اصفهان صورت گرفت.
دکتر علی صنایعی گفت: با توجه به جایگاه مهم بانک و بیمه در چرخه تجارت الکترونیک، دوره ششم کنفرانس با نظر کمیته علمی و همچنین شورای سیاستگذاری کنفرانس با رویکرد بانکداری و بیمه اسلامی بنا نهاده شد.
وی با اشاره به تفاوتهای کنفرانس ششم با دوره قبلی تصریح کرد: حضور فعال بانکها و بیمههای کشور در کنفرانس ECDC2012 با دیدگاه ارزیابی ابعاد بانکداری و بیمه اسلامی در جهت توسعه مبانی تجارت الکترونیکی در ایران در حالی است که برآیند مفاهیم به دست آمده علمی و عملیاتی از کنفرانس نقشه راهی برای توسعه تجارت الکترونیکی بر پایه مفاهیم اسلامی در کشورهای منطقه به خصوص کشورهای اسلامی با محوریت ایران خواهد بود.
دبیر کل کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی ECDC2012 تشریح کرد: این دوره از کنفرانس در فرآیندی فرابخشی با حضور متولیان امر توسعه تجارت الکترونیک در کشور به همت دانشگاه اصفهان و با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و حضور علمی چهرههای مطرح علمی کشور همچون پرفسور جعفر مهراد چهره ماندگار کشور به عنوان رییس کنفرانس و حضور نمایندگان علمی از بیش از 33 کشور اسلامی، نماینده بانک توسعه اسلامی، نماینده کمیته راهبردی دائم علوم و فناوری سازمان همکاری های اسلامی (Comstech)، نمایندگان شبکه زنان دانشمند جهان اسلام، حضور علمی و حمایتی حدود 20 دانشگاه از ایران و از 4 قاره جهان، حضور استادانی از کشورهای استرالیا، کانادا ، فرانسه و همچنین نماینده IEEE جهانی پروفسور علی حسامی و استادانی از دانشگاه های مراکش، عربستان سعودی، اردن، مصر، تایلند، مالزی ، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس، حضور و ارائه سخنرانی های کلیدی استادانی همچون پروفسور توربان پدر علم تجارت الکترونیک جهان، پروفسور سن مورگان و برخی صاحبان ایده در حوزه تجارت الکترونیک در سطح بین المللی از جمله تفاوت های کنفرانس ششم با دوره های قبلی به شمار میرود.
وی گفت: حضور مقامات ارشد و مسؤولان کشور در بخشهای دولتی و خصوصی، از وزارتهای مرتبط با موضوع تجارت الکترونیکی و فناوری های نوین (وزارت ICT ، وزارت صنعت، معدن و تجارت ، وزارت امور اقتصادی و دارایی ، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و همچنین مدیران و متخصصان بانکها و بیمهها همچون بانک مرکزی جمهوری اسلامی، بانک ملت ، بانک تجارت ، بانک صادرات ، بانک حکمت ایرانیان ،گمرک ، بیمه آسیا ، بیمه معلم ، مخابرات ، همراه اول ، جیرینگ، صنایع الکترونیک ایران ، سازمان بورس اوراق بهادار و موارد دیگر در ششمین کنفرانس ECDC ، برنامه ریزی شده و کنفرانس با حمایت آن ها برگزار خواهد شد.
رییس دانشگاه مجازی اصفهان در ادامه با اشاره به تحولات جهانی حوزه ICT گفت: با ورود به هزاره سوم، رقابت فشردهتر دولتها در بخش تجارت متمرکز است و در این شرایط با توجه به رشد قابل توجه تولیدات علمی در ایران ، پتانسیل بالای علمی در حوزه تجارت الکترونیکی و دست یابی ایران به فناوری های نوین ارتباطاتی و اطلاعاتی فضا را برای حضور قدرتمند ایران در عرصه تجارت الکترونیکی منطقه و همچنین در میان کشورهای اسلامی فراهم کرده است.
دکتر علی صنایعی همچنین اظهار داشت: پیشرفت فناوری اوضاع را به مرحلهای رسانده است که صاحبان قدرت اقتصادی در جهان با ایجاد بسترهای لازم فرصتهای جدید را خلق میکنند.
رئیس دانشگاه مجازی اصفهان اظهار داشت: انجام امور و خدمات بخش دولتی باید به صورت الکترونیک انجام شود تا به همراه بانکداری الکترونیک گامهای مهمی برای تحقق کامل دولت الکترونیک برداشته شود.
وی تصریح کرد: لازم است تا بانکداری الکترونیک به عنوان موتور تجارت الکترونیک با رویکرد بانکداری اسلامی و آموزش الکترونیک به عنوان پشتوانه فنی و توسعه پایدار دولت الکترونیک مورد توجه مسئولان کشور قرار گیرد.
دکتر صنایعی تصریح کرد: طبق شاخصهای تعریف شده تا پایان سال دوم برنامه پنجم تمامی دستگاههای اجرائی، واحدهای تابعه و وابسته و همچنین تا پایان برنامه، 60 درصد خانوارها و تمامی کسب و کارها باید به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شوند. همچنین میزان پهنای باند اینترنت بینالملل ، شاخص آمادگی الکترونیک و شاخص توسعه دولت الکترونیک باید به گونهای طراحی شود که سرانه پهنای باند و سایر شاخصهای ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان برنامه در رتبه دوم منطقه قرار گیرد.
دبیرکل کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی ضمن دعوت از اندیشمندان و متخصصان داخلی برای حضور علمی و فعال در ششمین کنفرانس ECDC ، خاطرنشان کرد: همزمان با برگزاری این کنفرانس بین المللی 20 مقاله برتر از مقالات منتخب کنفرانس در مجلات بین المللی علوم و فناوری IJISM و NMRJ (علمی پژوهشی و نمایه شده ISC و Elsevier) همراه با کتاب مجموعه مقالات کنفرانس با نمایه IEEE به چاپ خواهد رسید.
دکتر علی صنایعی در پایان گفت: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و تماس با دبیرخانه دائمی کنفرانس می توانند به سایت کنفرانس به آدرس http://ecdcconference.org مراجعه کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید