دراپباکس هک شدن ۶۹ میلیون حساب کاربری را تأیید کرد
اخیرا فاش شد که در سال ۲۰۱۲ هکرها بیش از ۶۸ میلیون حساب کاربری "دراپباکس" را به سرقت بردهاند. مسئولان این سرویس اینترنتی با انتشار اطلاعیهای این موضوع را تأیید کرده و از ریست کردن رمزهای عبور کاربران خبر دادهاند.
به گزارش سرویس بین الملل سیتنا به نقل از روزنامه گاردین، مسئولان کمپانی "دراپباکس" هک شدن این سرویس اینترنتی در سال ۲۰۱۲ را تأیید کردند. به گفته آنان در آن زمان هکرها رمز عبور بیش از ۶۸ میلیون حساب کاربری را به سرقت برده بودند.
در بیانیه دراپباکس که بتازگی منتشر شده، آمده که تا بدینجا شواهدی که از دسترسی غیرمجاز هکرها به حسابهای شخصی کاربران نشان داشته باشد، به دست نیامده است.
دراپباکس با این حال برای جلوگیری از پیشامدهای احتمالی رمز عبور کاربران خود را ریست (بازنشانی) کرده تا به این ترتیب آنان برای ورود به حساب خود رمز عبور را از نو وارد کنند. البته این اقدام تنها در مورد کابرانی به اجرا گذاشته شده که از سال ۲۰۱۲ رمز عبور خود را تغییر نداده بودند.
نزدیک به نیمی از رمزعبورهای به سرقت رفته دراپباکس کدگذاری شده بودند و همین باعث شده تا هکرها برای سوءاستفاده از حسابهای کاربران یا فروش آنها با مشکل مواجه شوند.
بسیاری از افراد برای ساخت حسابهای کاربری خود در سرویسهای مختلف اینترنتی از رمزعبوری یکسان استفاده میکنند. از همین رو نیز به سرقت رفتن اطلاعات یک حساب کاربری میتواند دیگر حسابهای کاربری را با خطر مواجه کند.
کارشناسان امنیت آنلاین همواره توصیه میکنند که کاربران رمزهای عبور جداگانه و متفاوتی را برای حسابهای اینترنتی خود برگزینند.
خبر هکشدن دراپباکس را وبسایت "Motherboard" اوایل هفته جاری در مقالهای فاش کرد. مسئولان دراپباکس با تأیید اطلاعات درج شده در این مقاله گفتهاند که آنان نزدیک به دو هفته پیش از شایعات اولیه در مورد هکشدن حسابهای کاربری باخبر شدهاند و بلافاصله برای رفع روزنه امنیتی که موجب بروز این مشکل شده، دست به کار شدند.
دراپباکس یک ارائهکننده خدمات میزبانی پرونده در وب به شمار میرود که به کاربران این امکان را میدهد تا فایلهای اطلاعاتی خود را بارگذاری (آپلود) کرده و در صورت تمایل با دیگران به اشتراک بگذارند.
این سرویس اینترنتی در سال ۲۰۰۷ توسط درو هوستون و آرش فردوسی، کارآفرین آمریکایی ایرانیتبار تأسیس شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید