افزایش هشت برابری ظرفیت ارتباطی کشور طی سه سال گذشته
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: با تلاش های صورت گرفته، ظرفیت ارتباطی کشور طی سه سال گذشته هشت برابر شده که البته برای رسیدن به متوسط جهانی باید اقدام های بیشتری عملیاتی شود.
به گزارش سیتنا، مهندس نصراله جهانگرد در کنفرانس مدیریت مبتنی بر فرآیند در صنعت پخش، اظهار داشت: با همکاری نظام بانکی و بهره گیری از فناوری اطلاعات می توان ابزارهای جدیدی در جهت گسترش خدمات و کاهش ریسک نظام توزیع و پخش فراهم کرد.
وی ادامه داد: کل فضای اقتصادی شامل گردش کالا، خدمات و پول است که به کمک ابزار های ICT می توان کاهش زمان زنجیره تولید تا عرضه محصول را عملیاتی کرد.
وی ادامه داد: رهگیری مرسولات و محصولات به کمک اینترنت اشیاء و فناوری RFID یکی از ابزارها و کاربردهای موجود در این حوزه محسوب می شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین به کمک سیستم های اطلاعاتی ضمن اطلاع از اقلام موجود در نظام توزیع و پخش و همکاری نظام بانکی می توان خدمات جدیدی در راستای بهبود نقدینگی اقتصادی در این بخش، ایجاد کرد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اقدام های صورت گرفته طی سه سال گذشته در بهبود کیفیت، کمیت و گسترش شبکه دسترسی برای رونق کسب و کارها از جمله در نظام توزیع و پخش، تصریح کرد: با تلاش های صورت گرفته، ظرفیت ارتباطی کشور طی سه سال گذشته هشت برابر شده که البته برای رسیدن به متوسط جهانی باید اقدام های بیشتری عملیاتی شود.
وی تاکید کرد: هم اکنون در حال مهاجرت از سیستم مبتنی بر انتقال صوت به سیستم مبتنی بر دیتا و IP هستیم و اقدام های بسیار مفیدی از سوی فعالان حوزه ارتباطی در بخش دولتی و خصوصی اجرایی شده است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به ساختار طراحی شده در نظام ارتباطی کشور گفت: در ساختار تعریف شده ای که در حال پیاده سازی است، تمام شهرهای کشور به شبکه متصل می شوند و به واسطه آن افزایش توانمندی شبکه ای و همچنین افزایش قابلیت های امنیتی و دفاعی در حوزه سایبری، عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: هم اکنون و با ارایه خدمات نسل سه و چهار ، امکان مبادله ترافیک در جهت افزایش دسترسی پذیری در سطح ملی فراهم شده و از توان تحرک پذیری در این حوزه می توان در حوزه توزیع و پخش نیز به خوبی بهره برد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید