کدخبر :186143 پرینت
27 فروردین 1395 - 12:56

ارتباطات مجازی را عمق بخشیم

"برای تعمیق ارتباطات مجازی برقراری پیوند میان دنیای مجازی و حقیقی از ضرورت‌های جدی است. تبدیل ارتباطات و دوستی‌های سالم مجازی به ارتباطات و دوستی‌های حقیقی و تعمیق ارتباطات کارآمد و اثربخش حرفه‌ای و تخصصی می‌تواند دامنه وسیعی از تغییر و تحول را در زمینه‌های گوناگون برای جامعه‌مان به ارمغان بیاورد".

متن خبر

به گزارش سیتنا، "محمد امامی" مدیرعامل انجمن متخصصان روابط عمومی استان یزد در مطلب ارسالی برای سیتنا، نوشت: یکی از ویژگی‌های ارتباطات مجازی، (از جمله ارتباطات تلگرامی)، سطحی و کم عمق بودن اغلب آن‌هاست. با توجه به این ویژگی، فضای مجازی، استعداد این را دارد که کاربرانش به جماعتی از معتادان منفعل و بی‌اندیشه و بازنده تبدیل شوند.
اما ارتباطگران دانا، می‌توانند با تعمیق ارتباطات سطحی نخستین، با تلفیق دانایی، خلاقیت و نوآوری و ابتکار، زمینه‌ای را برای شکوفا شدن ارتباطات اثربخش و کارآمد و مفید فراهم آورند.
ارتباطات عمیق و اثربخشی که ارتباط گر در آن، نه تنها اهل اعتیاد، ‌انفعال، کم‌خردی و هدر دادن اوقات گرانبها نیست، بلکه می‌تواند با هنر و سلیقه و ابتکار، از راه این ارتباط ، دانایی، بینش، توانمندی و مهارت خود را افزایش دهد و با توسعه یادگیری خود جمع‌های مجازی را نیز به اعتلا برساند.
امروزه باید از سرک کشیدن افراطی به کانال ها و گروه های متعددی که مملو از محتواهای سطحی و تکراری هستند رهایی یافت و با تعمیق بخشیدن به ارتباطات مجازی، در فکر ارتقای کارآمدی و اثربخشی این نوع ارتباطات بود. برای این منظور گروه‌ها و کانال‌ها باید به گروه‌هایی یادگیرنده تبدیل شود که تمامی اعضای آن میل و اشتیاق به آموختن و آموزاندن داشته باشند.
شکل‌گیری گفت و گوهای هدفمند، موضوع‌محور و برنامه‌مدار، یکی از راه‌های تحقق این هدف است و امیدواریم جامعه مجازی و تلگرامی ما بتواند این امکان ارتباطی نو را با بهره‌مندی از عنصر خلاقیت و نوآوری و اندکی سلیقه ، به فرصتی برای پیشرفت و اعتلای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی تبدیل کند.
برای تعمیق ارتباطات مجازی برقراری پیوند میان دنیای مجازی و حقیقی از ضرورت‌های جدی است. تبدیل ارتباطات و دوستی‌های سالم مجازی به ارتباطات و دوستی‌های حقیقی و تعمیق ارتباطات کارآمد و اثربخش حرفه‌ای و تخصصی می‌تواند دامنه وسیعی از تغییر و تحول را در زمینه‌های گوناگون برای جامعه‌مان به ارمغان بیاورد.
فراموش نکنیم که فضای مجازی برای ما می‌تواند تهدید و یا فرصت باشد، مواجهه عقلانی و منطقی و هدفمند و برنامه‌مدار و به دور از هرگونه افراط و تفریط با این پدیده ارتباطی ، می‌تواند ما را سوار بر بال‌های فناوری ارتباطات به سرزمین پیشرفت و تعالی برساند و مواجهه منفعلانه و به دور از اندیشه و هدف و برنامه با این امکان ارتباطی، می‌تواند ما را به خاسرانی تبدیل کند که نه تنها از این راه ارتباطی، هیچ نوع استفاده مفیدی نمی‌بریم، بلکه سرمایه‌های گرانبهای عمر و وقت خویش را در این راه می‌بازیم و از دست می‌دهیم.
امید که هم‌میهنان خوب و اصحاب دنیای مجازی با پرهیز از غلتیدن در سرگرمی‌های غیرمفید و اسراف وقت و انرژی و توانایی‌های خود و همچنین با مدیریت زمان و قدردانی از فرصت‌هایی که این فناوری ارتباطات پیش روی ما نهاده است، بتوانند دستاوردهای ارزشمند و مفیدی را برای خود و میهن اسلامی‌مان به ارمغان بیاورند.

ان شاء الله تعالی
۲۷ فروردین ۱۳۹۵

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.