کدخبر :13245 پرینت
14 اسفند 1392 - 19:20

"وای فرند" جدیدترین مدل دوستیابی در فضای مجازی! +تصاویر

متن خبر

دوستیابی در فضای مجازی مانند میدان مینی می ماند که برای افراد بسیار خطرناک است. از این رو تعدادی از دختران و پسران مجرد چینی اخیرا نامزد مورد علاقه خود را طراحی می نمایند و با شوهر خیالی خود به خیابان یا به خرید می روند.

 

به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، این نوع گرایش جوانان مجرد "وای فرند" نامیده می شود. در این گرایش جوانان مجرد با فرد خیالی خود به رابطه می پردازند. تعدادی از افراد تصاویر خود را به همراه نامزدهای خیالی در فضای مجازی منتشر نموده اند.

 

برای اولین بار این نوع گرایش در قسمتهای جنوب شرقی چین در ایالت فوجیان گسترده شد. از پایه گذاران این روند می توان به دو فرد مجرد به نام های "هسین هسو و کائی لو اشاره کرد که نامزدهای خیالی خود را برای یکدیگر به اشتراک می گذاشتند.

 

کائی در این باره می گوید: هنگامی که مرد خیالی قدرتمندی را در کنار خود حس می کنم راحتی خوبی به من دست می دهد و اوقات خوبی را در کنار او سپری می نمایم. آن را با دیگران به اشتراک می گذارم و با دوستان در مورد او به چت کردن می پردازم.

انتهای پیام

 

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

انواع دوستی‌های قبل از ازدواج و پیدایش فضای مجازی روز به روزعامل پوست اندازی نسل قبلی و پیدایش نسلی شد که به دنبال همسر آینده خود در کوچه پس کوچه‌های سایت‌های همسریابی، تاس بخت و اقبال خود را به بالا پرتاب می‌کنند تا شاید هنگامی که بر زمین می‌نشیند جفت شش بیاید.

اما آشنایی‌هایی که در محیط‌های مجازی مانند چت روم‌ها، فیس بوک و سایت‌های همسریابی صورت می‌پذیرد تا چه میزان می‌تواند بنیان‌های یک ارتباط درست و زمینه‌های تشکیل یک زندگی مستحکم را رقم بزند؟این سوالی است که پاسخ به آن به کلشیه ای تبدیل شده که جوانان را فراری می دهد چرا که پاسخ این سوال همواره روایت پر درد دختران فریب خورده و پسران آسیب دیده است.

روایتی درد ناک که گاهی آنقدر پلیسی است که جوانان به واقعیت آن شک می کنند و بی خیال داستان های عبرت اموز باز هم جفت خود را در کوچه پس کوچه های فضای مجازی جستجو می کنند غافل از اینکه فضای مجازی دنیایی است برای پرورش تخیلات و دور شدن از واقعیات.

هر چند شاید کلیشه باشد و غیر واقعی به نظر برسد اما حقیقت این است که دوستی ها در فضای مجازی و حتی استفاده از سایت های همسر یابی به اصلاح مجاز معمولا عاقب خوشی ندارند البته ذکر این نکته هم ضروری است که ممکن است از هر 100 زوج بالاخره یکی دو تا هم عاقبت به خیر شوند!
همین چند وقت پیش بود که وزارت ورزش و جوانان مجوز فعالیت سایت های همسر یابی را صادر کرد تا از این طریق ازدواج ها سامان گیرد.

امینی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان نیز در رابطه با فعالیت سایت های همسر گزینی اعلام کرد: افرادی که می خواهند در این حوزه فعالیت کنند، ابتدا باید برای دریافت مجوز به دفاتر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مراجعه کرده و پس از گرفتن مجوز از این سازمان به وزارت ورزش و جوانان مراجعه کنند و گفته شد قرار است این مراکز زیر نظر مراکز مشاوره کشور فعالیت کنند.

بعد از آن اما وزارت ورزش هر گونه مجوزی برای سایت های همسر یابی را تکذیب کرد.
به گفته محمدصادق اکبری معاون وزیرسابق ورزش و جوانان، این وزارتخانه تاکنون هیچ مجوزی را به عنوان مسئول برای سایت های همسر یابی دائم و موقت صادر نکرده است و تبلیغات انجام شده به عنوان فعالیت با مجوز وزارت ورزش و جوانان دروغ است.

امادر نهایت نتیجه این بودکه سایت هایی با تبلیغ مجوز دار بودن راه اندازی شدند و به دلیل بی توجهی مسئولان به مراکزی برای دوست یابی و ازدواجهای ناپایدار تبدیل شدند.

حالا اما رییس‌پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا به وزارت ورزش و جوانان پیشنهاد داد ه که سایت رسمی همسریابی را برای کاهش جرایم در این حوزه ایجاد کند.

سردار کمال هادیانفر در تشریح وضعیت ساماندهی سایت‌های همسریابی در کشور با اشاره به جلسات متعدد پلیس فتا با مسوولان وزارت ورزش و جوانان، گفته: باید ضرورت وجود این سایت‌ها در کشور از سوی نهادهای فرهنگی بررسی شود، چراکه پلیس، مرجع تصمیم‌گیری نیست و باید مسوولان، پاسخی مناسب در مورد چرایی فعالیت این سایت‌ها ارایه دهند.

هادیانفر با اشاره به جلسات متعدد این پلیس با وزارت ورزش و جوانان در مورد فعالیت سایت‌های همسریابی، گفته: ما از وزارت ورزش درخواست کرده‌ایم که سازمان متولی در این زمینه را مشخص کند.

وی با اشاره به پیشنهاد پلیس در مورد فعالیت سایت‌های همسریابی به وزارت ورزش و جوانان، تاکید کرده: پلیس پیشنهاد کرده که در صورت ضرورت، یک سایت مرجعی راه‌اندازی شود که جوانان و مردم علاقه‌مند که مایل به انتخاب فرد مورد نظرشان در این سایت‌ها هستند، بتوانند ثبت‌نام کنند و سایت رسمی با تمامی موضوعات و حواشی آن پشتیبانی شده و راه‌اندازی شود، در غیر این صورت پلیس آمادگی کامل دارد تا با این سایت‌ها که «هاستشان» داخل و خارج از کشور است، برخورد کند.

در هر حال نکته اینجاست که امروزه عصر، عصر فن آوری اطلاعات و اینترنت است و برای همین اینترنتی شدن دوستی ها و مجازی شدن ازدواج ها اجتناب ناپذیر است.تجربه هم نشان داده با تهدید و زور و نصیحت نمی توان جوانان را به کاری واداشت و شاید بهترین راه همین تاسیس سایت های مجاز باشد که کنترل آنها آسان تر است.

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.