مطالبه از وزیر ارتباطات برای منطقی سازی تعرفه های مخابراتی
رئیس اتحادیه صنعت مخابرات ایران، ابراز امیدواری کرد که وزیر ارتباطات منطقی سازی تعرفه های مخابراتی را مورد توجه قرار دهد و با یک اقدام شجاعانه، در راستای نجات این زیست بوم قدم بر دارد.
دکتر داوود ادیب در نشست صبحانه کاری وزیر ارتباطات با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی ایران، گفت: در صورتی که وزارت ارتباطات حمایت لازم و کافی را از شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه ننماید تا یکی دو سال آینده شاهد ورشکستگی تعداد زیادی از شرکت های تولیدی این حوزه خواهیم بود.
رئیس اتحادیه صنعت مخابرات ایران ادامه داد: در تعاملات شرکت مخابرات ایران و تولیدکنندگان، مدل مونوپولی در تقاضا حاکم می باشد، به این مفهوم که اگر شرکت مخابرات ایران به دلیل محدودیت منابع مالی، نتواند طرح های توسعه ای خود را ادامه دهد باعث رکود فعالیت های عرضه کنندگان محصول یا خدمات به شرکت مخابرات ایران خواهد شد و این امر رکود فعالیت های زنجیره ای از پیمانکاران دست دوم و سوم را در پی دارد.
ادیب تاکید نمود: امیدواریم که وزیر ارتباطات موضوع منطقی سازی تعرفه های مخابراتی را مورد توجه قرار دهد و با یک اقدام شجاعانه، در راستای نجات این زیست بوم قدم بر دارد.
دکتر سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم امروز کشور، بهرهوری است و این مسأله در همه حوزهها اهمیت دارد، گفت: اصلاح روند فعالیتها در بهرهوری صنایع ضروری است.
وی با بیان اینکه نکات عنوانشده درباره صنعت مخابرات و سرکوب قیمتها درست و دقیق است، تصریح کرد: در کنار این، موضوعات دیگری هم وجود دارد؛ نکته اول این است که بهرهوری در صنایع مورد توجه نیست که در واقع باید به خود هم برگردیم و روند فعالیتها را اصلاح کنیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: شرکت مخابرات ایران، مراکز و کانالهایی دارد و باید از این ظرفیتهای خود استفاده بهتری میکرد و در حقیقت باید در مسیر بهرهوری قدم برمیداشت که کمتر به آن توجه داشته است. پس باید همافزایی به وجود آوریم تا هزینهها مدیریت شود.
وی تأکید کرد: باید از برخورد سلیقهای در این حوزه، پرهیز شود وگرنه این برخوردها به صنعت ضربه میزند.
وی با تأکید بر اینکه نباید هزینه حوزه فناوری اطلاعات بیش از دو درصد هزینه سبد خانوار باشد، تصریح کرد: در حوزه تعرفهها باید به وضعیت معیشت مردم هم توجه شود و این هزینهها باید متناسب با واقعیتهای اقتصادی، توصیههای کارشناسی و استانداردها باشد.
هاشمی با اشاره به اینکه اتکا به بحثهای اقتصاد دیجیتال با مشارکت بخش خصوصی موجب ارتقای بهرهوری میشود، افزود: یکی از مهمترین دلایل توجه به بخش خصوصی نیروی انسانی فعال در این بخش است که توانمند و علاقهمند به حوزه کاری خود، هستند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: اعلام کردیم که شرکتهای بخش خصوصی را برای دسترسی به اهداف خود، مورد توجه قرار دادهایم و سعی داریم تعاملات خود را با بخش خصوصی تقویت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بنای ما در دولت چهاردهم، استفاده ویژه از کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است و اگر این کارگروه در مسیر درستی هدایت شود، برکات ویژهای برای کشور خواهد داشت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید