کدخبر :311275 پرینت
07 آذر 1403 - 11:56

برنامه بانک مرکزی برای ایجاد نهادهای امین در حوزه رمز پول‌ها

مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک، گفت: دستورالعمل اخیر بانک مرکزی در حوزه رمز پول‌ها، نظارتی است و بانک مرکزی در صدد ایجاد نهادهای امین رمزگذاری است و کارگزاران باید به سرویس‌گیرندگان این سرویس را ارائه دهند تا دارایی‌های خود را در نهاد امنی که در سکوهای کارگزاران ارائه می‌شود، نگهداری کنند.

متن خبر

امیرحسین موسوی، مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، پیرامون توکنایزه کردن دارایی‌ها، با بیان این مطلب افزود: در حوزه رمزارزها با دستور مستقیم رئیس کل بانک مرکزی کارگروه‌هایی با حضور افراد مختلف مسئول در حوزه رمزارز تشکیل شد؛ در این کارگروه‌ها همچنین نمایندگان شرکت‌های فعال در این حوزه و کارگزارها حضور دارند.

وی ادامه داد: این افراد اسناد بالادستی را بررسی کردند و در نتیجه گروه‌های کوچک‌تری‌ شکل گرفت و طی هفت ماه اخیر به کلیتی رسید که دستورالعمل حوزه رمز پول‌ها توسط بانک مرکزی اعلام شد.

مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک، اظهار کرد: از طرف دیگر نسبت به تحریم و محدودیت‌هایی که در کشور وجود دارد، باید از رشد صنعت و استارتاپ‌هایی که در این حوزه هستند، بیشتر استقبال شود.

موسوی، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد دستورالعملی که از سمت بانک مرکزی ابلاغ خواهد شد، پیشگیرانه نیست و در حوزه نظارتی است و نحوه صیانت و نگهداشت آنها را در دست دارد. این دستورالعمل درصدد ایجاد نهادهای امین رمزگذاری است و کارگزاران باید به سرویس‌گیرندگان این سرویس را ارائه دهند تا دارایی‌های خود را در نهاد امنی که در سکوهای کارگزاران ارائه می‌شود، نگهداری کنند.

موسوی تصریح کرد: نحوه صیانت مهم است و به طور کلی دستورالعمل نظارتی است که براساس آن نحوه نگهداشت دارایی‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. از این طریق افراد با خیال راحت و با امنیت بیشتر در صرافی‌ها فعالیت خواهند کرد.

این کارشناس حوزه رمزارزها پیرامون حضور شرکت ملی انفورماتیک در همایش بانکداری نوین و خدماتی که ارائه شد، گفت: در این نمایشگاه که هر سال برگزار می‌شود، شرکت‌های مختلفی اعم از دولتی و خصوصی دور هم جمع می‌شوند و آخرین دستاوردهای خود و فناوری‌ها را به اشتراک می‌گذارند و هم‌افزایی بین شرکت‌ها به وجود می‌آید تا در پروژه‌هایی که به طور موازی در حال شکل گیری است، کارگروه‌های مشترک و پیشبرد اهداف داشته باشند.

مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک، اظهار کرد: در گروه ملی انفورماتیک، شرکت‌های زیرمجموعه خدمات مختلفی اعم از هوش مصنوعی، متاورس، بانکداری هوشمند، نظارت و حوزه‌های فعالیت‌های پارک‌های علم و فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را در این همایش به تصویر کشیدند.

انتهای پیام

گفت و گو از زهرا طاهری

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.