امیرحسین موسوی، مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، پیرامون توکنایزه کردن داراییها، با بیان این مطلب افزود: در حوزه رمزارزها با دستور مستقیم رئیس کل بانک مرکزی کارگروههایی با حضور افراد مختلف مسئول در حوزه رمزارز تشکیل شد؛ در این کارگروهها همچنین نمایندگان شرکتهای فعال در این حوزه و کارگزارها حضور دارند.
وی ادامه داد: این افراد اسناد بالادستی را بررسی کردند و در نتیجه گروههای کوچکتری شکل گرفت و طی هفت ماه اخیر به کلیتی رسید که دستورالعمل حوزه رمز پولها توسط بانک مرکزی اعلام شد.
مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک، اظهار کرد: از طرف دیگر نسبت به تحریم و محدودیتهایی که در کشور وجود دارد، باید از رشد صنعت و استارتاپهایی که در این حوزه هستند، بیشتر استقبال شود.
موسوی، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد دستورالعملی که از سمت بانک مرکزی ابلاغ خواهد شد، پیشگیرانه نیست و در حوزه نظارتی است و نحوه صیانت و نگهداشت آنها را در دست دارد. این دستورالعمل درصدد ایجاد نهادهای امین رمزگذاری است و کارگزاران باید به سرویسگیرندگان این سرویس را ارائه دهند تا داراییهای خود را در نهاد امنی که در سکوهای کارگزاران ارائه میشود، نگهداری کنند.
موسوی تصریح کرد: نحوه صیانت مهم است و به طور کلی دستورالعمل نظارتی است که براساس آن نحوه نگهداشت داراییها مورد بررسی قرار میگیرد. از این طریق افراد با خیال راحت و با امنیت بیشتر در صرافیها فعالیت خواهند کرد.
این کارشناس حوزه رمزارزها پیرامون حضور شرکت ملی انفورماتیک در همایش بانکداری نوین و خدماتی که ارائه شد، گفت: در این نمایشگاه که هر سال برگزار میشود، شرکتهای مختلفی اعم از دولتی و خصوصی دور هم جمع میشوند و آخرین دستاوردهای خود و فناوریها را به اشتراک میگذارند و همافزایی بین شرکتها به وجود میآید تا در پروژههایی که به طور موازی در حال شکل گیری است، کارگروههای مشترک و پیشبرد اهداف داشته باشند.
مشاور ارشد شرکت ملی انفورماتیک، اظهار کرد: در گروه ملی انفورماتیک، شرکتهای زیرمجموعه خدمات مختلفی اعم از هوش مصنوعی، متاورس، بانکداری هوشمند، نظارت و حوزههای فعالیتهای پارکهای علم و فناوری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در این همایش به تصویر کشیدند.
انتهای پیام
گفت و گو از زهرا طاهری