کدخبر :292403 پرینت
27 اسفند 1402 - 10:23

گرانترین غذای جهان/ یک وعده، ۳۰ میلیارد تومان!

یک شرکت گردشگری فضایی با همکاری یک سرآشپز دانمارکی قصد دارد تجربه غذا خوردن بر فراز زمین را امکان‌پذیر کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، غذا خوردن در فضا یک شاهکار نجومی خواهد بود و هزینه آن بسیار بالاست. «اسپیس‌وی‌آی‌پی»(SpaceVIP) که یکی از اولین شرکت‌های گردشگری فضایی لوکس است، میزبان تجربه غذا خوردن در یک غذاخوری غوطه‌ور در فضا با «راسموس مونک»(Rasmus Munk) سرآشپز دانمارکی دارای ستاره‌ میشلن خواهد بود.

۶ کاوشگر فضا با لذت بردن از یک وعده غذایی بر فراز جو زمین در طول یک سفر ۶ ساعته که قیمت آن از ۴۹۵ هزار دلار (حدود ۳۰ میلیارد تومان) به ازای هر بلیط آغاز می‌شود، تاریخ‌ساز خواهند شد.

تمام عواید حاصل از این ماموریت به نفع «بنیاد جایزه فضایی»(Space Prize Foundation) خواهد بود که برابری جنسیتی را در حوزه علم و فناوری ترویج می‌کند.

«رومن چیپوروخا»(Roman Chiporukha)، بنیان‌گذار اسپیس‌وی‌آی‌پی گفت: این اولین مورد از یک مجموعه اکتشافات با مشارکت هنرمندان برجسته خواهد بود که به منظور استفاده کردن از سفر فضایی برای ارتقای آگاهی انسان و ترویج سواد فضایی جهان طراحی شده است.

سرآشپز طی ماموریتی که قرار است در اواخر سال ۲۰۲۵ از «مرکز فضایی کندی» ناسا در فلوریدا به فضا پرتاب شود، غذای خود را در فضاپیمای «نپتون»(Neptune) شرکت «اسپیس پرسپکتیو»(Space Perspective) سرو خواهد کرد.

فضاپیمای نپتون اولین فضاپیمای بدون کربن جهان است. نپتون یک موشک نیست، بلکه یک کپسول تحت فشار است که به آرامی توسط یک بالن فضایی رانده می‌شود.

«جین پوینتر»(Jane Poynter)، بنیان‌گذار و از مدیران عامل اجرایی شرکت اسپیس پرسپکتیو، گفت: اسپیس پرسپکتیو، تجربه کردن فضا را بیش از هر زمان دیگری در دسترس قرار می‌دهد. ما با پروازهای فضایی منحصربه‌فرد خود، چیزی را امکان‌پذیر می‌کنیم که می‌تواند زندگی مردم را کاملا متحول کند و یک تغییر عمیق را در نگاه ما انسان‌ها به جهان و جایگاه خود در آن ارائه دهد.

کاوشگران در حال پرواز کردن در فاصله ۱۰۰ هزار فوت از سطح دریا، به وای‌فای دسترسی خواهند داشت و می‌توانند تجربه خود را به صورت زنده پخش کنند و در طول پرواز با دوستان و خانواده خود روی زمین ارتباط داشته باشند. همچنین، مسافران می‌توانند طلوع خورشید را بر فراز انحنای زمین تماشا کنند.

پوینتر ادامه داد: اسپیس پرسپکتیو از طریق یک تجربه پرواز فضایی بدون نیاز به آموزش یا تجهیزات ویژه، ایمن‌ترین و دردسترس‌ترین راه را برای سفر به فضا با فضاپیمای نپتون ارائه می‌دهد.

چیپوروخا گفت: سرآشپز راسموس، غذاهایی را سرو می‌کند که با الهام از نقش اکتشاف فضایی در طول ۶۰ سال گذشته تاریخ بشر و تأثیر آن بر جامعه ما هم از نظر علمی و هم از نظر فلسفی در نظر گرفته شده‌اند.

وی افزود: فهرست‌های غذا هنوز نهایی نشده‌اند، اما پس از مرحله بعدی برنامه‌ریزی مشخص خواهند شد.

رامسوس گفت: غوطه‌ور بودن، محور مرکزی است و جاه‌طلبی من این است که خوراک‌شناسی را با هنر و علم ترکیب کنم تا آگاهی‌ را در مورد مسائل اجتماعی و زیست‌محیطی افزایش دهم. من در این تجربه می‌خواهم غذا را به‌ عنوان یک هنر مشترک در وجود انسان برجسته کنم. سرو کردن غذا در حالی که به انحنای زمین خیره می‌شویم، واقعا معنادار خواهد بود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.