نگرانی بیش از ۷۰ درصد نوازندگان فرانسوی و آلمانی از تاثیر هوش مصنوعی بر زندگیشان
انجمنهای موسیقی فرانسه و آلمان یک نظرسنجی انجام داده اند که حاکی از آن است که بیش از ۷۰ درصد نوازندگان و موسیقیدانان از تاثیر هوش مصنوعی بر تامین زندگی روزمزه خود نگران هستند.
به گزارش سرویس بین الملل سیتنا، بر اساس یک نظرسنجی که از سوی انجمنهای موسیقی فرانسه و آلمان انجام شده، بیش از ۷۰ درصد نوازندگان و موسیقیدانان از تاثیر هوش مصنوعی بر تامین زندگی روزمزه خود نگران هستند.
بر اساس این نظرسنجی که بیش از ۱۵ هزار نفر در صنعت موسیقی فرانسه و آلمان، شامل آهنگسازان، نوازندگان و ناشران موسیقی در آن شرکت کردند، ۷۱ درصد از پاسخدهندگان گفتهاند که نگرانند هوش مصنوعی باعث شود دیگر نتوانند در آینده مخارج زندگی خود را تامین کنند.
همچنین این نظرسنجی نشان میدهد که در حال حاضر ۳۵ درصد شرکتکنندگان، از هوش مصنوعی در «تعداد زیادی از زمینههای مربوط به خلق موسیقی» استفاده میکنند.
بر اساس بررسیها درباره بازار موسیقی و اظهارات کارشناسان، تخمین زده میشود که درآمد حاصل از صنعت موسیقی تا سال ۲۰۲۸ به میزان ۲۷ درصد کاهش یابد.
این میزان کاهش معادل ۲.۷ میلیارد یورو (۲.۹ میلیارد دلار) است.
حدود ۹۵ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی خواستار آن شدهاند که شرکتهای توسعهدهنده ابزارهای هوش مصنوعی شفافیت بیشتر داشته باشند.
تعداد مشابهی نیز گفتند که میخواهند سیاستمداران توجه بیشتری به چالشهای مرتبط با هوش مصنوعی و حق مولف داشته باشند.
سیسیل رپ وبر، مدیر انجمن موسیقی فرانسه، گفت که مسئله «کند کردن» روند فعالیت هوش مصنوعی نیست، «بلکه اخلاقی کردن آن است.»
او در نتیجهگیری این نظرسنجی افزود: «ما به طور فعال با عوامل این بخش در تعامل هستیم تا راهحلهای فنی را با هدف شناسایی محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی اجرا کنیم.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید