ببینید| ازدواج هنرمند اسپانیایی با هولوگرام ساخته شده توسط هوش مصنوعی!
یک هنرمند اسپانیایی، به عنوان اولین زنی که با یک شریک مجازی ازدواج میکند، قصد دارد تابستان امسال با هولوگرام ساخته شده توسط هوش مصنوعی طی مراسمی در موزهای در روتردام ازدواج کند.
آلیسیا فرامیس، هنرمند اسپانیایی، قصد دارد تابستان امسال با هولوگرام ساخته شده توسط هوش مصنوعی طی مراسمی در موزهای در روتردام ازدواج کند.
این هنرمند اسپانیایی، اولین زنی است که با یک شریک مجازی ازدواج میکند. این هولوگرام توسط خانم فرامیس برای «ارضای همه نیازهای عاطفی او» طراحی شده است.
اگرچه در حال حاضر این ازدواج به عنوان یک «اجرای هنری» تلقی میشود اما بیانیه هنرمند این پیام را القا میکند که این ازدواج به زودی میتواند به رابطهای کاملا واقعی تبدیل شود.
خانم فرامیس با این پروژه، قصد دارد به تعامل بین انسان، هوش مصنوعی و هنر معاصر بپردازد.
او در بیانیهای در وبسایت خود نوشته است که هوش مصنوعی هنوز با علم مرتبط است و فاقد هنر و ماهیت زیبایی شناسی است.
این هنرمند همچنین برخی از جزئیات رابطه خود را با این هولوگرام که «AILex» نام دارد ارائه کرده است.
خانم فرامیس در حال حاضر در حال طراحی لباس عروس خود و تعیین لباس افراد شرکت کننده در این مراسم است. مراسم ازدواج تابستان امسال درموزه «Depot Boijmans Van Beuningen» در روتردام برگزار خواهد شد.
این هنرمند همچنین با همکاری موزه غذا هلند «LAM»، در تلاش است تا برای ضیافت عروسی خود غذای مولکولی ایجاد کند که هم انسان و هم انساننماها بتوانند از آن لذت ببرند.
او گفت :«من میخواهم یک مستند هنری شامل نقاشیها و طرحهایی از بدن انسان، بازوها، رویاهای عاشقانه، موقعیتهایی در خانه و زندگی روزمره با شریک زندگیام بسازم. همچنین میخواهم چگونگی ادغام هولوگرام را در زندگی روزمره خود کشف کنم».
خانم فرامیس به عنوان مدرکی بر رابطه و همزیستی با شریک مجاری خود، ویدیو و عکسهایی را در حساب اینستاگرامیش به اشتراک گذاشته است که در آن چگونگی زندگی مشترک با «AILex» نشان داده میشود.
این هنرمند میگوید: «عشق با روباتها و هولوگرامها یک واقعیت اجتناب ناپذیر است. آنها همراهانی هستند که میتوانند ابراز همدردی کنند. همانطور که تلفن همراه ما را از تنهایی نجات داد و خلاهای زندگیمان را پر کرد، هولوگرامها نیز با حضور در خانه میتوانند با ما تعامل کنند و حتی از آن هم فراتر بروند».
این هنرمند به همراه مجموعه هنری رابوبانک در حال بررسی امکان ایجاد اولین وام مسکن برای خرید یک همراه هولوگرامی و همچنین خانهای است که به طور خاص برای هولوگرام و یک انسان طراحی شده است.
او میگوید همانطور که برای خرید یک خودروی جدید وام بانکی میگیرم شاید بتوانیم برای خرید یک همراه جدید نیز وام دریافت کنیم.
پیشرفتها در ابزارهای مولد هوش مصنوعی، مانند چت جیپیتی، تعامل بین انسان و ماشینها را تا حد زیادی افزایش داده است.
انسانهای امروزی میتوانند با استفاده از چت کردن با روباتها یا ایجاد آواتارهای مجازی، مکالمات عاشقانه مجازی داشته باشند و موضوعی که تا پیش از این علمی تخیلی به نظر میرسید حالا به واقعیت تبدیل شده است.
این هنرمند گفت: «نسل جدیدی از عشق در حال ظهور است که در آن انسان ها با هولوگرامها، آواتارها، رباتها و غیره ازدواج میکنند و روابط خود را حفظ میکنند. همانطور که ما زبانهای جدید را با «دولینگو» تمرین میکنیم، میتوانیم روابط عاطفی را نیز با آنها تمرین کنیم».
خانم فرامیس با تلفیق علم و هنر سعی دارد از افرادی که با بیماری، ناتوانی یا تجربیات آسیبزا مواجه هستند، حمایت کند و به آنها کمک کند بتوانند رابطه معناداری در زندگی خود ایجاد کنند.
این جدیدترین پروژه اجرایی به عنوان یک ابزار درمانی برای کسانی که از تروما رنج میبنرد یا کسانی که با از دست دادن یکی از عزیزانشان روبرو هستند در نظر گرفته شده است.
طبق بیانیهای که این هنرمند منتشر کرده است، هوش مصنوعی و همراهان انسا نما میتوانند گزینه مفیدی برای افرادی باشد که نیاز به همراه دارند.
او افزود: «دوست من بیوه است و برایش سخت است که کسی را جایگزین همسرش کند. هوش مصنوعی و همراهان انسان نما میتوانند گزینه خوبی برای کسانی باشند که به همراه نیاز دارند».
افزودن دیدگاه جدید