کدخبر :282880 پرینت
27 تیر 1402 - 08:45

پیگیری و بررسی وضعیت توسعه ارتباطات روستایی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس، مطالبات و مشکلات مردم پیرامون وضعیت توسعه ارتباطات روستایی در حوزه‌های انتخابی این نمایندگان را بررسی و دستورات لازم را ابلاغ کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، عیسی زارع پور در ادامه دیدارهای هفتگی خود با نمایندگان مردم، دوشنبه 26 تیرماه نیز با مرتضی محمود وند نماینده مردم خرم آباد و چگنی، الهام آزاد نماینده مردم نایین، خور و بیابانک و رضا حاجی پور نماینده آمل دیدار کرد.

وزیر ارتباطات در دیدار با نماینده مردم نایین، خور و بیابانک با اشاره به اقدامات انجام شده در این منطقه، گفت: از 48 روستای بالای بیست خانوار این منطقه تنها یک روستا بدون اینترنت و سه روستا نیز نیاز به ارتقای کیفیت دارد که این اقدامات تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.

زارع پور تاکید کرد: 10 روستای این منطقه در دولت سیزدهم به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.

الهام آزاد نیز در این جلسه به مشکلات مربوط به آنتن دهی و فیبرنوری در برخی از جاده ها و مناطق حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و وزیر ارتباطات نیز دستورات لازم را برای پیگیری و رفع این مشکلات صادر کرد.

وزیر ارتباطات دردیدار با نماینده خرم آباد و چگنی نیز به 439 روستای بالای بیست خانوار حوزه انتخابیه این نماینده اشاره کرد و گفت: از این تعداد 396 روستا به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و 62 روستای باقی مانده نیز تا پایان سال جاری به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.

وی افزود: در این منطقه به دلیل کوهستانی بودن مشکلات مربوط به جاده و برق وجود دارد که باعث کندی توسعه ارتباطات روستاها در این منطقه می شود.

محمود وند نیز با اشاره به برخی از مشکلات ارتباطی در این مناطق از وضعیت مدیریت و نظارت بر شرکت مخابرات ایران نیز سوال کرد که وزیر ارتباطات در پاسخ با اشاره به اینکه این شرکت در سال های گذشته خصوصی شده و دولت در آن نقشی ندارد، گفت: البته وزارت ارتباطات مانند همه اپراتورهای دیگر بر وضعیت و کیفیت ارائه خدمات و سرویس ها این شرکت نظارت دارد و پیگیری های خود را انجام می دهد.

زارع پور برای بررسی بهتر ارتباطات در این منطقه با یکی از ساکنان روستای «دلبرسادات پایین» لرستان تماس گرفت و وضعیت ارتباطات در این روستا را بررسی کرد.

بر اساس همین گزارش، وزیر ارتباطات در آخرین دیدار خود با نمایندگان مردم با نماینده مردم آمل دیدار کرد و درباره توسعه ارتباطات در روستاهای این منطقه نیز گفت: از 284 روستای شهرستان آمل 279 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند و 14 روستای باقی مانده نیز تا پایان سال جاری به اینترنت پرسرعت متصل می شوند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.