زارعپور: اینترنت ماهوارهای نمیتواند سرعت و کیفیت فیبرنوری را ایجاد کند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اینترنت ماهوارهای نمیتواند سرعت و کیفیت ارتباط مبتنی بر فیبرنوری را فراهم کند، برای همین همه کشورهای پیشرفته با شتاب در حال اتصال ساختمانهایشان با فیبرنوری هستند.
به گزارش سیتنا، عیسی زارع پور در یکی از شبکههای اجتماعی داخلی در پاسخ به یک کاربر که گفته بود امروز تمام دنیا در حال پیشبرد منظومه های ماهوارهای هستند، در چنین شرایطی چه نیازی به پروژه فیبرنوری است، اظهار کرد: اینترنت ماهوارهای نمیتواند سرعت و کیفیت ارتباط مبتنی بر فیبرنوری را فراهم کند، برای همین همه کشورهای پیشرفته با شتاب در حال اتصال ساختمان هایشان با فیبرنوری هستند.
وی در ادامه گفت: با نگاه به این پروژه در اروپا، همه بسیج شدهاند تا سال ۲۰۲۵ به پوشش حداکثری برسند.
در همین رابطه شب گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یک گفتوگوی تلویزیونی با بیان اینکه فیبرنوری زیر ساخت توسعه سه چهار دهه آینده خواهد بود، اظهار کرده بود: بر مبنای این تحلیل و بر اساس مصوبات بالا دستی از جمله مصوبه شورای عالی فضای مجازی که تاکید دارد تا افق ۱۴۰۴ باید ۸۰ درصد خانوارها به سرعت میانگین ۲۵ مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند، ما به جای اینکه فناوریهای در آستانه منسوخ شدن از جمله VDSL را انتخاب کنیم، سراغ یک پروژه راهبردی و البته سخت یعنی فیبرنوری منازل و کسب و کارها رفتیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه در ۱۱ مرکز استان و ۱۰۰ شهر شروع است گفت: اینترنتی که مشترکان با پروژه فیبرنوری دریافت می کنند، سرعتی نزدیک به ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه دارد و این یعنی تا ۸۰ برابر سرعتی بالاتر از اینترنت فعلی که مردم در اختیار دارند. این پروژه سرویس پایدارتر و با کیفیت تری را در اختیار مردم قرار می دهد و حتی جالب است بدانید که مصرف انرژی فناوری مبتنی بر فیبرنوری بسیار کمتر از فناوری های همراه است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید