راهاندازی سامانه برخط پایش رضایت مردم از دستگاههای اجرایی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: راهاندازی سامانه برخط پایش رضایت مردم از کارکنان دستگاههای اجرایی کشور منجر به حفظ کرامت مردم خواهد شد.
به گزارش سیتنا، جلسه بررسی پیشرفت کار سامانه نظرسنجی خدمات حضوری و غیرحضوری دولت با حضور عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و میثم لطیفی، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و جمعی از معاونان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
پس از ارائه گزارش میزان پیشرفت کار سامانه نظرسنجی خدمات حضوری و غیرحضوری دولت توسط محمد خوانساری، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات با تقدیر از پیشرفتهای صورت گرفته با تأکید بر ضرورت راهاندازی هرچه سریعتر این سامانه گفت: راهاندازی سامانهای برای پایش رضایت از خدمات و کارکنان دستگاههای اجرایی منجر به حفظ کرامت مردم خواهد شد.
وی افزود: این سامانه و اعلام عمومی بازخوردها، اعم از رضایت و یا نارضایتی از خدمت و یا کارمند باید در ارزیابیهای دستگاههای اجرایی و یا کارکنان اثربخش شود و با تنبیه و یا تشویق، رضایتمندی مردم از دستگاههای اجرایی را افزایش داد.
زارع پور فرهنگسازی و برنامهسازیهای رسانهای با کمک صداوسیما را یک اقدام مهم برای همهگیری این سامانه و جلب مشارکت مردم در ارزیابیها از خدمات یا کارکنان دستگاههای اجرایی دانست.
وزیر ارتباطات همچنین بر ضرورت اطلاعرسانی عمومی نتایج ارزیابیها و نظرسنجیها تأکید کرد تا به گفته او مردم مشاهده کنند مشارکت آنها در ارزیابیهای خدمات یا کارکنان دستگاههای اجرایی تشریفاتی نیست.
زارع پور، شناسایی ظرفیتهای موجود برای تسریع در تکمیل راهاندازی این سامانه و همچنین شناسایی موانع در سطوح ملی، استانی و همچنین دستگاهی و کنار زدن آنها در کوتاهترین زمان ممکن برای راهاندازی رسمی سامانه برخط پایش رضایت مردم از کارکنان دستگاههای اجرایی کشور را مورد توجه قرار داد.
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در این جلسه بر ضرورت فرهنگسازی بهمنظور جلب مشارکت مردم در این سامانه تأکید کرد و خواستار طراحی مسیرهای متعدد با هدف امکان ارائه نظرات مردم از خدمات و دستگاههای اجرایی شد.
لطیفی همچنین بر اهمیت وجود داشبورد مدیریتی بهمنظور دریافت گزارشهای لحظهای از نتایج نظرسنجیها و ارزیابیها تأکید کرد.
در پایان این جلسه مقرر شد با تشکیل کارگروهی متشکل از معاونان و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان اداری و استخدامی کشور، ظرف مدت کوتاهی ضمن احصا ظرفیتها و موانع پیش رو، سامانه نظرسنجی خدمات حضوری و غیرحضوری دولت که قبلا به صورت آزمایشی بکارگرفته شده بود، به صورت پایلوت در یک استان و یا یک دستگاه اجرایی با گستره ملی، در قالب تکمیل تری ارائه شود. در پایلوت راه اندازی شده، یک بارکد دو بعدی مختص هر خدمت برای هر کارمند ارائه می شود تا مراجعه کنندگان به راحتی بتوانند نسبت به ارایه نظر خود در مورد آن اقدام کنند.
بنابراین گزارش، در راستای اجرای دستور رئیسجمهوری مبنی بر راهاندازی سامانه برخط پایش رضایت مردم از کارکنان دستگاههای اجرایی کشور و پیرو مفاد جلسه شورای عالی اداری بهمنظور اجرای اقدامات مندرج در سند تحول دولت مردمی جهت سنجش رضایتمندی شهروندان و خدمت گیرندگان و ارزیابی کیفیت ارائه خدمات توسط کارکنان دستگاههای اجرایی، وزارت ارتباطات و سازمان اداری استخدامی متولی راهاندازی سامانه برخط پایش رضایت مردم از کارکنان دستگاههای اجرایی کشور شدهاند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید