انتقال بدون سیم برق از فضا به زمین در آلمان!
نمونه آزمایش انتقال برق خورشیدی از فضا به زمین در آلمان در حضور شماری از فعالان تجاری به انجام رسید و این طرح به زودی به وزیران اروپایی ارائه خواهد شد.
به گزارش سیتنا، انرژی خورشیدی قابل جمعآوری در فاصله دور در فضا و سپس ارسال بیسیم به زمین در هر مکان مورد نیاز است. سازمان فضایی اروپا (ESA) در نظر دارد تا در چهارچوب طرح «سولاریس» (SOLARIS) به تحقیق درباره فناوریهای کلیدی مورد نیاز برای عملی کردن ایده انرژی خورشیدی از طریق فضا بپردازد.
به تازگی در کشور آلمان، یکی از این فناوریها یعنی انتقال بیسیم برق، برای مخاطبانی از میان تصمیمسازان تجاری و دولت به اثبات رسید. اثبات این طرح در کارخانه نوآوری X-Works شرکت ایرباس در مونیخ انجام شد. در این طرح، از پرتوهای امواج میکرو برای انتقال انرژی سبز بین دو نقطه به مثابه «فضا» و «زمین» در فاصله ۳۶ متری از یکدیگر استفاده شد.
این برق دریافت شده برای روشن کردن یک شهر مدل و تولید هیدروژن سبز از طریق تجزیه آب مورد استفاده قرار گرفت.
برای یک نسخه عملیاتی از یک سیستم برق خورشیدی فضایی، ماهوارههای برق خورشیدی در مدار باید اقدام به جذب نور خورشید به طور ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته بکنند و سپس آن را به امواج مایکرو تبدیل کرده و به طور ایمن آن را به ایستگاههای دریافت کننده روی زمین بتابانند.
فیزیک دخیل در این کار به این معناست که این ماهوارهها باید بزرگ و اندازه آنها تا حد چند کیلومتر باشد تا بتوانند برق معادل یک نیروگاه هستهای تیپیکال را تولید کنند.
پیشرفت های فنی در حوزههایی مانند سرهم (اسمبل) کردن رباتیک و صفحات خورشیدی با هزینه پایین و کارآمدی بالا و برخی جنبههای فنی دیگر برای تحقق این امر مورد نیاز خواهد بود.
طرح سولاریس سازمان فضایی اروپا روزهای ۲۲ و ۲۳ نوامبر در جریان شورای این سازمان به وزیران اروپایی پیشنهاد و در قالب این طرح همچنین تحقیقات لازم در زمینه فناوریهای مورد نیاز انجام خواهد شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید