مدیران حامی شرکتهای خلاق تشویق شوند
نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مدیران دولتی در سطوح مختلف مدیریتی، احساس کنند که در بحث حمایت از شرکتهای خلاق دارای نفع و زیان هستند، قطعاً بحث حمایتها شاهد یک جهش و رشد خواهد بود و باید مدیران حمایتگر تشویق و مدیران کمتر حامی، مورد سوال و مواخذه قرار گیرند.
به گزارش سیتنا، روبرت بگلریان نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حمایت از مدیران حامی زیستبوم فناوری و نوآوری گفت: تا کنون کار بسیار بزرگی در معاونت علمی و فناری ریاستجمهوری در خصوص گسترش زیستبوم نوآوری در کشور صورت گرفته است. همافزایی همه توان و قدرت دستگاههای اجرایی مختلف، میتواند تکمیل کننده این تلاشها باشد.
وی افزود: ما در کشور هزاران مدیر و مسئول داریم که در صدها نهاد و دستگاه مختلف، مشغول به کار هستند. ممکن است حوزه اختیارات هر کدام از آنها با بحث کاری استارتاپها و شرکتهای خلاق و دانشبنیان مختلف، در مقاطعی همپوشانی داشته باشد. از این رو بسیار حیاتی است که این مدیران هر چه بیشتر با کار و فعالیت شرکتهای خلاق و دانشبنیان و نحوه حمایت از آنها آشنا شوند.
این نماینده مجلس در ادامه گفت: باید نهاد اجرایی از مدیرانش در خصوص نحوه و میزان حمایت از شرکتهای خلاق و دانشبنیان، ارزیابی بخواهد و سطح حمایت همکاری آنها را نیز بسنجد. این ارزیابیها میتواند با همکاری معاونت علمی فناوری ریاستجمهوری صورت گیرد.
بگلریان، ضمن تبیین سازوکارهای حمایتی مورد نیاز شرکتهای خلاق و اهمیت حمایت هر چه بیشتر از این شرکتها، افزود: اگر مدیران دولتی در سطوح مختلف مدیریتی اعم از مدیران ارشد، میانی و پایین دستی، احساس کنند که در بحث حمایت از این شرکتها دارای نفع و زیان هستند، قطعاً بحث حمایتها شاهد یک جهش و رشد خواهد بود. باید مدیران حمایتگر تشویق و مدیران کمتر حامی، مورد سوال و مواخذه قرار گیرند.
وی با اشاره به ضرورتهای حمایتی از زیستبوم فناوری و نوآوری گفت: مشابه سازی شرکتهای موفق خارجی، تدوین مقررات کارآمد و مقررات زدایی قوانین دست و پاگیر از جمله دیگر حمایتهای موثر است، مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا در این خصوص همکاری لازم را به عمل آورد و در این زمینه نیز تا کنون قوانین بسیار خوبی وضع شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید