زارعپور در پاسخ به سیتنا: از تولیدکنندگان داخلی تارهای فیبرنوری حمایت میکنیم/ دلایل وقوع قطعی اخیر اینترنت در حال بررسی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزهی بومی سازی تارهای فیبرنوری در پروژهی FTTx که هم اکنون از خارج کشور وارد میشود برنامه داریم و حتما از توان داخلی این حوزه استفاده میکنیم.
به گزارش خبرنگار سیتنا، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیهی بازدید از نمایشگاه کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات، با «محوریت امنیت، تاب آوری و پایداری» در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون نحوهی حمایت وزارت ارتباطات از تولیدکنندگان داخلی تارهای سینگل مود در پروژه فیبرنوری FTTx، گفت: در حوزهی بومی سازی تارهای فیبرنوری در پروژهی FTTx که هم اکنون از خارج کشور وارد میشود برنامه داریم و حتما از توان داخلی این حوزه استفاده میکنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص نتیجه بررسیها پیرامون عاملین قطعی اخیر اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، گفت: همانطور که گزارش دادم فرسودگی کابل های فشار قوی داخل مجموعه [ساختمان شرکت ارتباطات زیرساخت] دلیل قطعی اخیر اینترنت بود که افراد مسوول باید پیش از وقوع قطعی، کابلها را بررسی و برای تعویض آنها اقدام می کردند که این اتفاق رخ نداده بود که حتما مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی در پاسخ به سوالی درباره شبکه ملی اطلاعات گفت: شبکه ملی اطلاعات مبانی روشن، طرح مصوب شاخص مشخص دارد و ما اکنون تمام دستگاههای وزارت ارتباطات را بسیج کردهایم که تا استقرار کامل شبکه ملی اطلاعات محقق شود.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: شبکه ملی اطلاعات چیزی جز یک شبکه پر سرعت، امن و با کیفیت نیست که خدمات بومی و با کیفیت روی آن عرضه میشود تا زندگی مردم و کسب و کارها را تسهیل کند.
وی افزود: شبکه ملی اطلاعات یک کار ایجابی است و روند پیشرفت آن به خوبی پیش میرود. در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی گزارش پیشرفت کار را به روسای قوه و شورای عالی فضای مجازی ارائه دادیم و بر اساس شاخصهایی که مشخص شده است تا کنون پیشرفت ۴۴ درصدی داشتیم و تا پایان سال امیدواریم این میزان را به ۶۵درصد افزایش دهیم.
زارعپور گفت: امروز فناوری اطلاعات به زیرساخت زندگی مردم تبدیل شده و در تمام جوانب زندگی مردم نفوذ پیدا کرده است. در مرحلهای هستیم که زیست اصلی مردم در خدماتی است که در بستر فناوری اطلاعات به مردم ارائه میشود.
وی تصریح کرد: تضمین امنیت فعالیتهای مردم در این فضا از جمله مهمترین مسائلی است که ما باید به آن بپردازیم و زمینههای بروز جرم در این فضا را از بین ببریم و با استفاده از ابزارهای فنی و زیرساختهای حقوقی کاری کنیم که حریم خصوصی مردم حفظ شود. اکنون امنیت به الزامی برای فضای مجازی تبدیل شده است. امروز شاهد تعداد زیادی از تجهیزات بومی ساخته شده در حوزه امنیت بودیم و باید تلاش کنیم که کیفیت آنها هر روز ارتقا پیدا کرده و برای ارائه محصولات به کشورهای دیگر بازارسازی کنیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید