بیل گیتس: «ابلهها» NFT میخرند!
بیل گیتس، معتقد است که انافتی (NFT) بر اساس «نظریه ابلهان» ساخته شده و سرمایهگذاری روی کالاهای ملموس را ترجیح میدهد.
به گزارش سیتنا، بیل گیتس در سخنرانی خود در همایشی با موضوع تغییر اقلیم به میزبانی تککرانچ (TechCrunch) گفت داراییهای مادی را ترجیح میدهد.
وی گفت: بدیهی است تصاویر دیجیتالی میمونها شرایط جهان را به شدت بهبود میبخشد و این خیلی شگفتانگیز است. من به آن دسته داراییهایی همچون مزرعه که خروجی دارد یا شرکتی که محصولاتی تولید میکند عادت دارم.» بیل گیتس در مجموع صاحب حدود ۹۸ هزار هکتار زمین کشاورزی به ارزش بیش از ۶۹۰ میلیون دلار است و بدین ترتیب او بزرگترین مالک خصوصی زمین کشاورزی در ایالات متحده است.
انافتی «۱۰۰ درصد بر نظریه آدم ابلهتر استوار است – همان که میگوید کسی هست که حاضر باشد بیشتر از من برای این چیز هزینه کند.»
بیل گیتس در گذشته نیز در مورد ارزهای دیجیتال هشدارهایی داده بود. او اوایل این ماه (خرداد) در طی رویداد «هر چه میخواهی از من بپرس» در ردیت (Reddit) گفت: ترجیح میدهد پولش را «در چیزهایی که خروجی ارزشمندی دارند» سرمایهگذاری کند.
گیتس نوشت: «ارزش شرکتها بر اساس تولید محصولات عالی مشخص میشود.»
«ارزش رمزارز دقیقا همانقدری است که یکی تصمیم میگیرد و دیگری باید برای آن بپردازد، بنابراین مانند سایر سرمایهگذاریها چیزی به جامعه نمیافزاید.»
گیتس همچنین در مصاحبه انجامشده در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹) گفت: نگران این است که مردم «به قدر کافی پول اضافه بر خرج خود ندارند» ولی دچار «شیدایی» میشوند.
او گفت: «قاعده کلی باید این باشد که اگر کمتر از ایلان پول دارید، احتمالا باید مراقب باشید.»
بازار ارزهای دیجیتال در حال حاضر در حال سقوط است - بیتکوین تنها چند صد دلار با بیشترین قیمت خود که سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۵) بود فاصله دارد، و همین باعث پدید آمدن نگرانیها از فروش دیگر باره یکجا و ارزانقیمت آن شده است.
سقوط قیمت بیتکوین به زیر ۲۰ هزار دلار به این معنی است که تمام سودی که از زمان بالا رفتن رکوردش در اواخر سال ۲۰۲۰ (اواسط ۱۳۹۹) نسبت به رکورد سال ۲۰۱۷ (اواخر ۱۳۹۵) پدید آمد از دست رفته است و برخی تحلیلگران پیشبینی میکنند به شکل مشابهی بیش از ۸۰ درصد نسبت به رکورد فعلی خود سقوط قیمت داشته باشد.
میزان فروش انافتی از ماه سپتامبر ۹۲ درصد کاهش یافته است. این کاهش آشکار در حراج انافتی اولین توییت جک دورسی، از بنیانگذاران توییتر، مشاهده شد که ابتدا به قیمت ۲.۹ میلیون دلار خریداری شد اما بعد به قیمت تنها ۲۸۰ دلار فروخته شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید