کدخبر :268532 پرینت
18 اردیبهشت 1401 - 14:02

حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از طرح‌های فناورانه در حوزه همگرا

فراخوان حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از توسعه ایده‌های فناورانه محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی در حوزه فناوری‌های همگرا در تاریخ 15 اردیبهشت‌ماه 1401 آغاز شده است و تا 15 خردادماه 1401 ادامه دارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به برگزاری فراخوان حمایت از ایده‌های فناورانه در حوزه فناوری‌های همگرا کرده است.

علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ 15 خردادماه 1401 با مراجعه به سایت مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا به نشانی NBIC.ir، فرم اطلاعات طرح را تکمیل و در فراخوان، ثبت‌نام کنند.

ارائه یک ایده فناورانه برای شرکت در این فراخوان قابل‌قبول است اگرچه ارائه نمونه آزمایشگاهی یا نمونه‌های بالغ‌تر در ارزیابی طرح، امتیاز مثبت دارد.

فراخوان حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از توسعه ایده‌های فناورانه محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی در حوزه فناوری‌های همگرا در تاریخ 15 اردیبهشت‌ماه 1401 آغاز شده است و تا 15 خردادماه 1401 ادامه دارد. این اولین بار است که فراخوان مربوطه با همکاری مشترک مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان پس از ورود به وب‌سایت مرکز به نشانی NBIC.ir و تکمیل فرم مربوطه، داوری می‌شوند و در صورت احراز شرایط لازم، وارد ششمین دوره برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا می‌شوند. این برنامه، بازوی حمایتی مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا از شرکت‌های خلاق و فناوران فعال در کشور است.

مخاطبان این فراخوان تمامی دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، محققان، اساتید دانشگاه، هسته‌های فناور و شرکت‌های خلاقی هستند که به دنبال توسعه ایده و محصول خود در حوزه فناوری‌های همگرا هستند. بلوغ طرح‌های ارسالی باید در حد یک ایده فناورانه، نمونه آزمایشگاهی، نمونه اولیه یا محصول اولیه باشد  به‌طوری‌که همچنان نیاز تحقیق ‌و توسعه و صرف هزینه برای ساخت محصول نهایی (آماده اخذ مجوز یا فروش) در آنان دیده می‌شود.

پذیرفته‌شدگان در این فراخوان از حمایت‌هایی بهره‌مند خواهند شد که از جمله آنها می‌توان به شرکت رایگان در دوره آموزشی اعتبارسنجی محصول با هدف تعیین مشتری و بازار محصول،  دریافت گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی برای توسعه ایده و طرح پذیرفته‌شدگان و دریافت راهبری و مشاوره در مسیر تجاری‌سازی طرح، مالکیت فکری، تیم‌سازی و شرکت‌داری اشاره کرد.

پذیرفته‌شدگان همچنین ضمن آشنایی با مجوزهای تولید محصول و گواهی دانش‌بنیان و اخذ آسان‌تر آنان،   از امتیاز برقراری ارتباط و تعامل با سرمایه‌گذاران - شتابدهندها به منظور تامین مالی و توسعه محصول و کسب‌وکار برخوردار می‌شوند.

به منظور دریافت گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت‌کنندگان باید برای توسعه طرح خود با یکی از شتابدهنده‌ها یا شرکت‌های دانش‌بنیان توافق کنند. یافتن شتابدهنده - شرکت دانش‌بنیان و مذاکره با آن، با همراهی و کمک مشاوران و راهبران صندوق نوآوری و شکوفایی صورت می‌گیرد.

در صورتی که طرح از بلوغ فناوری بالایی برخوردار باشد (نمونه اولیه یا محصول اولیه) و به تشخیص برنامه نوپا برای کشور اهمیت راهبردی داشته باشد، حتی در صورت عدم‌همکاری شتابدهنده یا شرکت‌های دانش‌بنیان، امکان دریافت حمایت مالی بلاعوض را از طریق مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا دارد.

اولویت حمایت با طرح‌هایی است که در محورهای علمی فراخوان شامل ادوات، ابزار و رابط‌های مغز و رایانه، چاپگرهای زیستی، شبیه‌سازهای پزشکی، ادوات پایش و رصد،   نسل جدید توالی‌یابی، زیست‌مهندسی و زیست‌شناسی مصنوعی، سامانه‌های ریز مقیاس زیستی و تشخیصی،  فناوری‌های اینترنت بدن و نانوزیست‌کاتالیست قرار گرفته باشند.

مخاطبان دقت داشته باشند در ساخت و تولید طرح باید از حداقل دو فناوری از 4 فناوری نانوفناوری، زیست‌فناوری، فناوری اطلاعات و علوم شناختی استفاده شده باشد. امکان بررسی طرح‌هایی که در 9 محور بالا قرار نمی‌گیرند اما طبق تعاریف مربوطه همگرا هستند، وجود دارد اگرچه این امر منوط به تایید همگرایی محصول توسط مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا و عدم‌تکمیل ظرفیت پذیرش برنامه نوپا است.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، به صفحه فراخوان به نشانی https://nbic.ir/section/270 مراجعه کنند یا با شماره‌های ۰۹۰۲۵۵۵۵۴۳۹ و ۶۶۵۵۰۳۵۴-۰۲۱ تماس حاصل کنند.

همچنین جهت آشنایی بیشتر با برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا، امکان مراجعه به صفحه اینستاگرام برنامه به نشانی nbic.startups@ وجود دارد.

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.