کدخبر :268215 پرینت
05 اردیبهشت 1401 - 11:53

حضور هیات تجاری از ۱۵ کشور در ۲۸ رویداد یکشنبه‌های صادراتی صندوق نوآوری

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در سال گذشته 28 رویداد "یکشنبه‌های صادراتی" در قالب 21 رویداد مجازی و حضوری و هفت رویداد مجازی برگزار شد که طی آن میزبان هیات تجاری از 15 کشور و دو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اروپا بودیم و امیدواریم با تداوم رویدادها در سال 1401 به توسعه بازار بین‌الملل شرکت‌های دانش بنیان کمک کنیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، بیست و نهمین رویداد «یکشنبه‌های صادراتی» صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان اولین رویداد از این سلسله رویدادها در سال 1401، چهار اردیبهشت ماه سال جاری با حضور هیات تجاری از کشور روسیه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و مخابرات به منظور ارائه مشاوره و مدیریت صادرات محصولات دانش بنیان در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

کلینیک مدیریت صادرات دانش بنیان، برای توسعه بازار محصولات دانش بنیان و آشنایی بیشتر شرکت‌های دانش بنیان با فرصت‌ها و چالش‌های حضور در بازارهای بین‌المللی، رویداد «یکشنبه‌های صادراتی» را به‌صورت هفتگی برگزار می‌کند.

در این رویداد یک هیات تجاری از بازارهای هدف تجاری با شرکت‌های دانش بنیان به‌صورت حضوری و آنلاین دیدار می‌کنند و ضمن آشنایی با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان در هر حوزه، امکانات و فرصت‌های حضور آنها در بازار کشور هدف را تشریح و بررسی می‌کنند.

بر اساس این گزارش، در بیست و نهمین رویداد «یکشنبه‌های صادراتی» دکتر مرضیه شاوردی مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری به ارائه آماری از برگزاری 28 رویداد پیشین در سال 1400 پرداخت و گفت: در سال گذشته 28 رویداد «یکشنبه‌های صادراتی» در قالب 21 رویداد مجازی و حضوری و هفت رویداد مجازی برگزار شد که طی آن میزبان هیات تجاری از 15 کشور و دو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اروپا بودیم. امیدواریم با تداوم رویدادها در سال جاری به توسعه بازار بین‌الملل شرکت‌های دانش بنیان کمک کنیم.

وی با بیان اینکه در این رویدادها 165 مشتری بالقوه موفق به برگزاری 297 نشست B2B با شرکت‌های دانش بنیان ایرانی شدند، افزود: دستاوردهای این جلسات شامل ارسال 21 نمونه ارسالی به کشورهای مختلف جهت شروع همکاری، اعطای چهار نمایندگی فروش، انعقاد 11 قرارداد همکاری فناورانه بین شرکت‌های دانش بنیان و اعضای هیات تجاری از کشورهای هدف صادراتی و ثبت یک قرارداد سرمایه‌گذاری خارجی با یک شرکت دانش بنیان ایرانی بوده است.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه تعداد دانشگاه‌های فعال دولتی و خصوصی فعال در ایران را هزار دانشگاه و رتبه جهانی دانش‌آموختگان رشته‌های علمی و مهندسی در جهان را در جایگاه سوم اعلام کرد و افزود: درکنار این دانشگاه‌ها، بیش از 45 پارک علم و فناوری و 200 مرکز رشد در ایران فعالیت می‌کنند.

شاوردی با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تامین مالی طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان تشکیل شده است، اظهار کرد: در کنار این صندوق نیز صندوق‌های پژوهش و فناوری در استان‌های کشور، تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان، فناور و استارت‌آپ‌ها را برعهده دارند.

وی در ادامه هسته اصلی زیست‌بوم نوآوری را شرکت‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات اعلام کرد و گفت: از 6647 شرکت دانش بنیان در کشور، 1526 شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت می‌کنند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات صندوق نوآوری به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و افزود: خدمات ما به شرکت‌های دانش بنیان شامل چهار دسته اعطای وام‌های کم بهره، ضمانت‌نامه، خدمات توانمندسازی و سرمایه‌گذاری است. 

شاوردی بیان کرد: صندوق نوآوری وام‌های کم بهره با نرخ ترجیحی نسبت به نرخ بانکی و خدمات ضمانت‌نامه را از طریق شبکه بانکی به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌کند.

وی خدمات سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان و فناور را شامل تامین مالی طرح‌های فناورانه به شیوه هم‌سرمایه‌گذاری با خود صندوق نوآوری و سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری اعلام کرد و گفت: خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری نیز شامل پذیرش و اعزام هیات تجاری، برپایی نمایشگاه دائمی یکساله و پاویون شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه‌های خارجی، ارائه مشاوره، برگزاری دوره‌های آموزشی و برگزاری رویدادهای «یکشنبه‌های صادراتی» به منظور توسعه بازار بین‌المللی شرکت‌های دانش بنیان است.

معرفی بازار فناوری اطلاعات روسیه توسط هیات تجاری این کشور

در ادامه این رویداد نیز ولادیمیر موروزوف، نماینده شرکت آژانس امنیت کامپیوتر و رومن بایر نماینده شرکت Metal Free به معرفی بازار اطلاعات روسیه و اعلام زمینه‌های همکاری شرکت‌های روسی و ایرانی پرداختند.

در این رویداد هیات تجاری روسیه، پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌های طراحی شده در این کشور در حوزه‌های لجستیک، پروژه‌های بانکی، حمل و نقل و سرمایه گذاری در بورس و حوزه‌های همکاری فناورانه ممکن بین شرکت‌های دو کشور را معرفی کردند.

لازم ذکر است، در حاشیه بیست و نهمین رویداد «یکشنبه‌های صادراتی» صندوق نوآوری و شکوفایی، 14 شرکت دانش بنیان در قالب نمایشگاهی، توانمندی‌های خود را معرفی کردند و به دنبال آن جلسات B2B  با تجار روسیه برگزار شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.