کدخبر :266418 پرینت
03 اسفند 1400 - 09:14

برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات برای انتقال بار ترافیکی اینترنت از شبکه سیار به ثابت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: با شروع عملیات اجرایی «طرح ملی فیبر نوری نقاط» بیش از نیم‌میلیون پورت فیبر نوری در شهرهای مختلف واگذار خواهد شد. وزارت نیرو، شهرداری‌ها، استانداری‌ها، مردم و اپراتورهای ثابت و سیار کشور باید برای اجرای این پروژه ملّی، به یاری وزارت ارتباطات بیایند تا طبق برنامه‌ریزی تا پایان دولت سیزدهم، واگذاری ۲۰ میلیون پورت پرسرعت محقق شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، عیسی زارع پور، با اشاره به راه‌های برون رفت از محدودیت کیفیت و سرعت در شبکه اینترنت، در پست اینستاگرامی نوشت:

سهامداران شرکت مخابرات ایران باید مسیر این شرکت را برای سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساختهای ارتباطی سراسر کشور هموار و با نوسازی شبکه انتقال، پهنای باند لازم برای تامین نیاز کاربران مخابرات و سایر اپراتورهای ثابت را تامین کنند.

واگذاری ظرفیت‌های جدید فرکانسی: وزارت ارتباطات در سال جاری باند ۲۳۰۰ را واگذار کرد و سال آینده هم مجددا نسبت به واگذاری بخش دیگری از باند فرکانسی اقدام خواهد کرد. حالا نوبت اپراتورهاست که تجهیزات خود را متناسب با این باند به روز و در انجام این کار تسریع کنند. شرکت ارتباطی ایرانسل بهره‌برداری از این محدوده فرکانسی را از دهه فجر کلید زد و سایر اپراتورها هم باید به سرعت این کار را آغاز کنند.

انتقال بار ترافیکی از شبکه موبایل به شبکه ثابت با توسعه این شبکه: با شروع عملیات اجرایی «طرح ملی فیبر نوری نقاط» بیش از نیم‌میلیون پورت فیبر نوری در شهرهای مختلف واگذار خواهد شد. وزارت نیرو، شهرداری‌ها، استانداری‌ها، مردم و اپراتورهای ثابت و سیار کشور باید برای اجرای این پروژه ملّی، به یاری وزارت ارتباطات بیایند تا طبق برنامه‌ریزی تا پایان دولت سیزدهم، واگذاری ۲۰ میلیون پورت پرسرعت محقق شود.

توسعه شبکه زیرساخت کشور: ظرفیت کنونی شبکه زیرساخت حدود 30 ترابیت بر ثانیه و پاسخگوی نیازهای فعلی و یکسال آینده کشور است اما با توجه به توسعه روزافزون نیازهای کشور و اجرای طرح ملی «فیبرنوری نقاط»، توسعه ظرفیت این شبکه ضروری است و باید در افق 1404 به 120 ترابیت بر ثانیه برسد. توسعه ظرفیت از ابتدای دولت سیزدهم کلید خورده است و این هفته، قرارداد افزودن 20 ترابیت ظرفیت جدید با استفاده از تجهیزات کاملا بومی منعقد خواهد شد تا طی ۹ ماه ظرفیت شبکه زیرساخت کشور به بیش از 50 ترابیت بر ثانیه برسد.

ضمن اینکه مشکلی برای تامین پهنای باند کشور نیز وجود ندارد.

همکارانم شبانه‌روز در تلاش هستند تا عقب‌افتادگی‌ها و کاستی‌های شبکه ارتباطی ثابت و همراه را جبران کنند تا همه مردم ایران در همه جای این سرزمین، در شهر و روستا، به ارتباطات با کیفیت و پرسرعت دسترسی داشته باشند.

[node:title]

انتهای پیام

 

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.