اتصال 1684 روستای آذربایجان غربی به شبکه ملی اطلاعات
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی، گفت: پوشش اینترنت پرسرعت روستایی و دسترسی به شبکه ملی اطلاعات در ابتدای فعالیت دولت صفر بود، اما تاکنون یک هزار و ۶۸۴ روستای آذربایجان غربی به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.
به گزارش سیتنا، قاسم جلیلی نژاد در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پهنای باند ورودی آذربایجانغربی در ابتدای دولت ۶.۷ گیگابیت بر ثانیه بود که امروز به سه هزار و هشت گیگابیت برثانیه رسیده است.
وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بحث شبکه ملی اطلاعات ۹۰ درصد از تعهدات خود را در زمینه تامین زیرساختهای ارتباطی در آذربایجانغربی انجام داده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: در این راستا امروز ظرفیت پهنای باند بهره برداری شده این استان به ۴۶۶ گیگابایت بر ثانیه رسیده است در حالی که هشت سال پیش ۳.۴ گیگابایت بر ثانیه بود.
جلیلی نژاد با بیان اینکه پوشش اینترنت پرسرعت روستایی و دسترسی به شبکه ملی اطلاعات در ابتدای فعالیت دولت صفر بود، گفت: تاکنون یک هزار و ۶۸۴ روستای آذربایجان غربی به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.
وی ادامه داد: طبق برنامه ششم توسعه مقرر شده ۸۰ درصد روستاهای بالای۲۰ خانوار به اینترنت دسترسی پیدا کنند و هم اکنون بیش از ۷۶ درصد آن محقق شده است و در صورت تامین تجهیزات تا پایان سال ۱۰۰ درصد تعهد وزارت متبوع تحقق مییابد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: در فاز نخست توسعه ارتباطات روستایی یک هزار و ۱۵۰ روستا و در فاز دوم که فعلا در حال انجام است، ۲۶۳ روستا در سطح استان از اینترنت پرسرعت بهرهمند شدند که با تامین تجهیزات مابقی روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز تحت پوشش قرا می گیرند.
جلیلی نژاد افزود: همه ۴۸ شهر آذربایجانغربی از امکانات آخرین نسل تلفن همراه برخوردار هستند. سرویس اینترنت پهن باند به دلیل سرعت آن بیشترین دسترسی را در اینترنت دارد که در چهار قالب DSL یا خط مشترک دیجیتال، فیبر نوری، کابل و ماهواره ارائه میشود.
زیرساختهای ارتباطی و اینترنتی ارایه شده به روستاها و مناطق محروم استان از جمله خدمات ارزنده و دستاوردهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهت توسعه دولت الکترونیک و ایجاد تسهیلات ارتباطی برای مردم مناطق محروم است.
در سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رییس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان ها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیرمجموعه های پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخش دولتی) و شرکت های خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاسیس شد.
تمامی وظایف سازمان های وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این ادارات کل در استان ها پیگیری می شود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامه ای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.
ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به عنوان نماینده عالی بخش حاکمیت با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه ها و سیاست های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بین کلیه واحدهای تابعه در استان تشکیل و مدیران کل استانی به عنوان نماینده ارشد وزارت متبوع وظیفه پاسخگویی به مقام محترم وزارت و مقامات ارشد استان را عهده دار است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید