کدخبر :251502 پرینت
02 آذر 1399 - 22:41
مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری معاونت علمی ریاست جمهوری:

هم‌اکنون 40 شرکت دانش بنیان روی تابلوهای بورس حضور دارند

مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی و فناوری با اشاره به اینکه در حال حاضر برای ورود به بازار سرمایه در عمل نیاز به حداقل مشخصی از سرمایه ثبتی (در حال حاضر حداقل 15 میلیارد تومان) و سودآوری شرکت است، افزود: برای تابلوی جدید این شرایط وجود ندارد و شرکت با سرمایه پایین تر و حتی در صورت عدم سودآوری نیز شرکت می تواند روی این تابلو حضور داشته باشد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، بورس بحث داغ این روزها شده است. بازاری برای تامین مالی و تجمیع سرمایه. در این بازار منابع مالی برای فعالیت شرکت‌ها فراهم می‌شود.

بازاری که در رشد اقتصادی تاثیری چشم‌گیر دارد. این روزها نیز خبرهای خوشی از این حوزه درباره شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور آنها روی تابلوی فرابورس شنیده می‌شود. این خبر حکایت از آن دارد که تابلوی جدیدی در فرابورس به زودی راه اندازی می‌شود.

تامین مالی شرکت یکی از موضوعات مهم برای شرکت‌های دانش بنیان است. این شرکت ها هر چه بزرگ تر می شوند نیاز به منابع بیشتری دارند. پس با ورود به بازار بورس و عرضه اولیه در آن می توانند بخشی از سرمایه خود را به سهامداران بازگردانند و سهامداران می توانند این منابع را وارد شرکت کرده یا روی پروژه هایی نوآورانه جدید سرمایه گذاری کنند.

سودآوری برای عموم مردم

شرکت می تواند با افرایش سرمایه از طریق بازار سرمایه منابع جدیدی را جذب کند. پس این حضور راهکاری برای تامین مالی بلند مدت شرکت ها است و عموم مردم نیز در تامین مالی و سودآوری این شرکت‌ها سهیم می‌شوند.

محمد مرفوع، مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان روی تابلوی بورس از سال گذشته با توجه به رونق بازار سرمایه با جدیتی بیشتر دنبال شد تا پذیرش این شرکت‌ها تسریع شود. در این راستا نیز با بیش از 200 شرکت دانش بنیان برتر جلساتی گذاشته شد تا برای حضور در این بازار آماده سازی اقدام شود و ترغیب شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 40 شرکت دانش بنیان روی تابلوهای بورس حضور دارند. 3 شرکت دانش بنیان نیز مراحل پذیرش را گذرانده‌اند و آماده درج در تابلوهای اول و دوم فرابورس هستند. حضور شرکت تپسی بر روی تابلوی بورس نیز اتفاق جدید خوبی در این حوزه است.

مرفوع همچنین بیان کرد: با اقدامات فوق تعداد درخواست های پذیرش شرکت‌ها رشد قابل توجهی را تجربه کرد و در حال حاضر بیش از 30 پرونده در حال تکمیل مدارک برای پذیرش در بازارهای بورس و فرابورس هستند.

پذیرش تعداد بیشتری از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی

وی درباره راه اندازی تابلوی جدید در فرابورس نیز گفت: این بازار برای کمک به پذیرش تعداد بیشتری از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی راه اندازی می شود. برای رسیدن به این هدف ، شرایط ساده تری برای این بازار در نظر گرفته شده است. این بازار به عنوان یک تابلوی جدید در فرابورس شکل می‌گیرد و شرکت ها برای جضور روی تابلوی جدید فرابورس باید پذیرش شوند.

مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی و فناوری  با اشاره به اینکه در حال حاضر برای ورود به بازار سرمایه در عمل نیاز به حداقل مشخصی از سرمایه ثبتی (در حال حاضر حداقل 15 میلیارد تومان) و سودآوری شرکت است، افزود: برای تابلوی جدید این شرایط وجود ندارد و شرکت با سرمایه پایین تر و حتی در صورت عدم سودآوری نیز شرکت می تواند روی این تابلو حضور داشته باشد.

به گفته وی، با راه اندازی این تابلو قرار است، شرکت‌های حاضر در بازار کوچک و متوسط به این بازار منتقل شوند.  در حال حاضر نام «هدف» برای این تابلو در نظر گرفته شده است که قطعی نیست. اقدامات برای راه اندازی این تابلو از سال گذشته آغاز شده است و در مراحل نهایی تصویب قرار دارد و در صورت تصویب هیات مدیره سازمان بورس این تابلو کار خود را آغاز می کند. برای تعداد شرکت های قابل پذیرش بر روی این تابلو نیز محدودیت خاصی وجود ندارد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.