راههای ورود دانشبنیانها به بازار اوراسیا معرفی میشود
با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در قالب برگزاری یک وبینار تخصصی، راههای ورود شرکتهای دانشبنیان به بازار اورسیا به ویژه کشور روسیه معرفی و بررسی میشود.
به گزارش سیتنا، اوراسیا یکی از مهمترین بازارهای هدف برای محصولات و خدمات دانشبنیان است. بازاری بزرگ و سودده که می تواند مزایای اقتصادی بلندمدتی برای سرمایهگذاریهای دانشبنیانی داشته باشد. در واقع منطقه اوراسیا نام قاره وسیعی است که از ترکیب دو قاره اروپا و آسیا ایجاد شده و کشورهای زیادی را در دل خود جای داده است.
در ۹ ماه منتهی به آذر سال گذشته بیشترین رشد صادرات به مجمع اقتصادی اوراسیا (روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و ارمنستان) صورت گرفته است. رشد ارزشی ۷۵ درصدی و رشد وزنی ۱۱۷ درصدی صدور کالا به این کشورها حاصل عملکرد ۹ ماهه اول سال گذشته صادرکنندگان است.
طبق برآوردها، بازار حدود ۱۹۰ میلیون نفری اتحادیه اوراسیا با حدود ۷۵۳ میلیارد دلار ارزش صادرات و واردات، آماده پذیرش کالاهای ایرانی است و با موافقتنامه ایران با این اتحادیه، بیش از ۸۰۰ قلم کالا مشمول کاهش تعرفه میشوند.
سه سال عضویت موقت مشروط در قالب موافقتنامه تجاری با اتحادیه اوراسیا، فرصتی است که میتواند زمینه لازم برای عضویت ایران در این اتحادیه را فراهم کند.
این منطقه بزرگ که اقیانوس آرام در شرق، اقیانوس اطلس در غرب، اقیانوس منجمد شمالی در شمال و آفریقا، مدیترانه و اقیانوس هند در جنوب را به هم وصل میکند قرار است بازار هدف شرکتهای دانشبنیان باشد. نحوه ورود به بازار این منطقه وسیع در یک وبینار تخصصی به دانشبنیانها معرفی میشود.
این وبینار 12 خردادماه سال جاری برگزار میشود و حضور شرکتهای دانشبنیان و خلاق در این دوره تخصصی رایگان است. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس اینترنتی https://tesc.ir/ مراجعه کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید