کدخبر :225323 پرینت
28 بهمن 1397 - 09:20

ویرایش پیام در توئیتر، چالشی دشوار برای جک دورسی شده است

چند وقتی است که بحث‌های زیادی در مورد ایجاد قابلیت ویرایش پیام در توئیتر مطرح شده، حال جک دورسی به دنبال راه حل جدیدی برای ایجاد این قابلیت است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، به تازگی بحث‌هایی پیرامون ویرایش متن پیام در توئیتر پیش آمده است، بخشی از کاربران می‌خواهند که توئیتر امکان ویرایش پیام بعد از ارسال آن را به شبکه اجتماعی خود اضافه کند، اما جک دورسی مدیر عامل توئیتر به این ویژگی اعتقادی ندارد.

این مخالفت‌ها تبدیل به یک بحث منطقی شده و دو طرف آن برای تفکر خود استدلال می‌آورند. کسانی که دوست دارند این ویژگی به توئیتر اضافه شود اعتقاد دارند که انسان می‌تواند نظر خود را تغییر دهد و باید این شانس را داشته باشیم تا اشتباهات خود را چه از نظر لغوی، دستور زبان و اعتقادی تغییر دهیم، اما مخالفین این ویژگی می‌گویند در زندگی عادی نیز حرفی که بیان می‌شود، بیان می‌شود و انسان‌ها امکان تغییر حرف خود را ندارند، مگر آن که در ادامه منظور خود را به صورت واضح‌تری بازگو کنند که این امکان در توئیتر با ارسال یک پیام دیگر در دسترس است.

مخالفین می‌گویند این بخشی از شخصیت هر فرد است و افراد دیگر حق دارند تا بدانند واکنش یک نفر در هنگام عصبانیت، بحث و جدل به چه صورت است و این که یک نفر در هنگام عصبانیت حرفی را بزند، ولی بعدا پشیمان شود و کل حرف خود را تغییر دهد (به صورتی که طرف مقابل متوجه نشود) قابل قبول نیست.

جک دورسی به دنبال راهی است تا هر دو طرف این مجادله را راضی کند، پیش‌تر در اخبار آمد که توئیتر به دنبال راهی است تا ویرایش متن را در زمان محدود برای کاربران فراهم سازد، این قابلیت به این صورت خواهد بود که کاربر پس از ارسال پیام تنها زمانی حدود ۱۰ – ۲۰ ثانیه برای ویرایش توئیت خود دارد، در این صورت فرد نمی‌تواند تمام متن خود را عوض کند و تنها برای رفع ایرادات لغوی و دستور زبان در متن، یا تغییر جزئی محتوا متن می‌تواند اقدام نماید.

اما این ویژگی برای پیام‌های فعلی کاربران کاربرد دارد، برخی می‌خواهند پیام‌هایی که پیش‌تر، شاید سال‌ها پیش ارسال کردند را ویرایش کنند، در هر صورت با گذشت زمان نظر انسان‌ها در مورد خیلی مسائل تغییر پیدا می‌کند. شاید افرادی بخواهند نظری که چند سال پیش در مورد یک موضوع بیان کرده‌اند را تغییر دهند.

به تازگی نیز اعلام شده است که مدیر عامل این شبکه اجتماعی به دنبال راهی است تا کاربران بتوانند توضیحی در مورد پیام‌های قبلی خود بدهند یا منظور خود را از آن پیام واضح‌تر بیان کنند. او در توئیت خود اعلام کرد که نمی‌خواهد مردم به خاطر حرف‌هایی که در گذشته بیان کرده‌اند موقیعت‌های کنونی را از دست دهند. (اشاره دورسی به کوین هارت کمدین محبوب آمریکایی است، وی به عنوان مجری مراسم اسکار امسال در نظر گرفته شده بود، اما با پیام‌های منطقی که او در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ علیه همجنس گرایان منتشر کرده بود، از این مراسم کنار گذاشته شد!!)

به نظر دورسی راهی برای بازگشت به گذشته و تغییر صحبت‌هایی که زده می‌شود، وجود ندارد. هرچند می‌توان توئیت‌های قدیمی خود را پاک کرد، اما این یک راه حل کلی نیست. توئیتر می‌خواهد راهی را ایجاد کند تا یک پیام کوچک مانند اصلاحیه یا یک نقل قول به پیام اصلی تعلق گیرد تا کاربران بتوانند در صورت لزوم منظور خود را به صورت واضح‌تری بیان کنند یا آن که به طور کامل بخشی از پیام‌های گذشته خود را نفی کنند. البته تضمینی برای راه اندازی چنین ویژگی وجود ندارد و در حال حاضر تنها در حد یک حرف باقی مانده تا تیم مدیریتی توئیتر در این مورد تصمیمی بگیرند.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.