کدخبر :224918 پرینت
17 بهمن 1397 - 09:25
وزیر ارتباطات در برنامه پرسمان سیمای سمنان:

علی رغم تصویب قانون، برخی استثناها سرعت جوانگرایی را کند کرد/ راهبرد جوان‌گرایی در کشور تبیین نشده است/ برخی جوان‌گرایی‌ها، شکل طایفه‌گرایی گرفته است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه هر جا به جوانان اعتماد شده، مفید بوده، تصریح کرد: جوانان انقلاب را به ثمر رساندند و جنگ را اداره کردند و کشور با آن‌ها توسعه پیدا کرد اما با وجود تصویب قانون به دلیل استثناهایی که با آن مواجه شدیم، خیلی این قانون منجر به جوان‌گرایی نشد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شب گذشته (سه‌شنبه) با حضور در برنامه پرسمان سیمای استان سمنان، با بیان اینکه این استان با وجود پهناوری، دارای جمعیت کم و متمرکز است، گفت: این خصوصیات کار را در حوزه ارتباطات ساده می‌کند و به کمک سواد مردم، زیرساخت احداث‌شده و دانش عمومی موجود ازنظر شاخص IDI استان سمنان در رتبه دوم قرار دارد که وضعیت خیلی خوبی به نسبت دیگر استان‌هاست.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۵۲۱ میلیارد ریالی توسط دولت و بخش خصوصی در زیرساخت‌های استان سمنان در سال جاری، افزود: برای توسعه دسترسی‌ها در یک سال گذشته در تمام شهرهای این استان نسل سوم و چهارم تلفن همراه برقرارشده و ۲۷۶ روستا به اینترنت پرسرعت متصل شدند. ضمن اینکه در تمام شهرهای استان سمنان خدمات فیبر منازل در دسترس مردم قرارگرفته است.

آذری جهرمی با بیان اینکه سمنان به دلیل قرار گرفتن در مسیر زوار به پوشش مناسب ارتباطی نیاز دارد، اظهار کرد: هم‌اکنون برخی از جاده‌های این استان دارای پوشش نسل سوم و چهارم هستند که در نظر داریم در سال ۹۸ همه جاده‌ها را تحت پوشش نسل چهارم قرار دهیم.

عضو جوان دولت تدبیر و امید با تأکید بر اینکه هر جا به جوانان اعتماد شده، مفید بوده، تصریح کرد: جوانان انقلاب را به ثمر رساندند و جنگ را اداره کردند و کشور با آن‌ها توسعه پیدا کرد اما با وجود تصویب قانون به دلیل استثناهایی که با آن مواجه شدیم، خیلی این قانون منجر به جوان‌گرایی نشد.

وی کشور را نیازمند نیروی برنامه‌ریز، باتجربه، خلاق و پویا دانست و افزود: جوانان هر جایی مسئولیت گرفتند حتی در بخش خصوصی، کار خود را خوب انجام می‌دهند.

عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینکه جوانان بجای نفت و منابع زیرزمینی از خلاقیت خود استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب به‌خوبی نسبت به جوان‌گرایی تأکید داشتند و در انتصابات اخیر خود آن را نشان دادند. آقای رئیس‌جمهوری نیز با انتخاب یک وزیر جوان و تاکیداتی که در این مورد به اعضای کابینه داشتند، عزم راسخی برای جوان‌گرایی دارند اما با این‌حال سرعت آن خوب نیست.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه هم‌اکنون راهبرد جوان‌گرایی در کشور تبیین نشده است، گفت: اگر در جایی هم به دنبال جوان‌گرایی می‌رویم، بیشتر شکل طایفه‌گرایی به خود می‌گیرد ما باید برای تحویل مأموریت به نسل سوم انقلاب و آماده کردن آن‌ها گام برداریم.

وی با اشاره به‌ضرورت ورود و پرداخت به حوزه‌هایی چون دولت الکترونیکی، اینترنت اشیاء و سلامت هوشمند، افزود: ۱۷ درصد فارغ‌التحصیلان در کشور به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند که برای تربیت این نیرو نیاز به اکوسیستم داریم که نتیجه آن ایجاد اشتغال و بهره‌وری است.

آذری جهرمی وظیفه وزارت ارتباطات را ایجاد این اکوسیستم دانست و اظهار کرد: اولین نیاز کسب‌وکارهای نوپا و استارت‌آپ‌ها سرمایه است، بعد از آن نیز نیاز به آموزش و حمایت دارند.

عضو دولت تدبیر و امید با اشاره به رشد قابل‌ملاحظه زیرساخت‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت یازدهم و دوازدهم، تصریح کرد: در حال حاضر همه ۱۲۴۲ شهر کشور تحت پوشش نسل سوم و چهارم تلفن همراه است و ۶۶ درصد روستاها به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند و ۵۸ درصد جاده‌های اصلی و فرعی کشور تحت پوشش 3G و 4G قرارگرفته‌اند و پیش‌بینی می‌شود به لحاظ توسعه‌هایی که انجام‌شده شاخص IDI جهانی ایران که امسال گزارش می‌شود، رشد قابل‌توجهی پیداکرده باشد.

وی افزود: اکنون از مجموع ۶۴ هزار روستا فقط سه درصد روستاها فاقد ارتباط هستند درحالی‌که در زمان انقلاب شاید تنها ۳ درصد روستاها دارای ارتباط بودند.

عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به برنامه ششم توسعه که دولت را موظف به پوشش ۹۰ درصد روستاهای بالای 20 خانوار به ارتباط کامل (تلفن ثابت، همراه و اینترنت) کرده است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم قبل از پایان برنامه ششم توسعه برنامه را به هدف برسانیم.

آذری جهرمی با بیان اینکه در دهه فجر امسال ۱۱۰۰ روستای عمدتاً در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان که قبلاً فاقد پوشش تلفن همراه بودند، تحت پوشش دو اپراتور همراه اول و ایرانسل قرار گرفتند، گفت: همچنین سال‌ها پس از خصوصی‌سازی شرکت مخابرات ایران و روند پسرفت تلفن ثابت روستایی، ثبت‌نام تلفن ثابت روستایی توسط این شرکت شروع‌شده که ظرف شش ماه به متقاضیان تلفن ثابت می‌دهد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.