کدخبر :214015 پرینت
17 خرداد 1397 - 00:34
ادامه‌ی رسوایی‌های فیس‌بوک؛

افشای فروش اطلاعات شخصی کاربران فیسبوک به شرکت تلفن همراه هواوی

فیسبوک مجبور است باز هم در باره حفاظت از اطلاعات کاربران توضیح دهد. گفته می‌شود که چندین شرکت از جمله شرکت تولیدکننده تلفن همراه چینی هواوی Huawei به اطلاعات کاربران فیسبوک دسترسی پیدا کرده‌اند.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، هنوز زمان کوتاهی از عذرخواهی مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار و رئیس فیسبوک بابت اشتباه‌های این شرکت مبنی بر بهره‌برداری شرکت کمبریج آنالیتیکا از اطلاعات شخصی میلیون‌ها کاربر فیسبوک نگذشته، موج انتقاد جدیدی علیه او به راه افتاده است.

بنا به گزارش نیویورک تایمز، اطلاعات شخصی کاربران فیس‌بوک در سطح جهان در طی سال‌ها در اختیار ۶۰ شرکت گوناگون قرار گرفته است که در میان آن‌ها می‌توان از شرکت‌های بزرگ تکنولوژی تولید کننده تلفن هوشمند Huawei، OPPO، و TCL و همچنین شرکت کامپیوتری Lenovo نام برد.

تایید فیس‌بوک       

فیسبوک ضمن تایید "همکاری با این شرکت‌ها در زمینه تبادل اطلاعات شخصی کاربران" عنوان کرده که دسترسی به داده‌های کاربران به صورت قراردادی تنظیم شده تا فیسبوک بتواند خدمات خود را با تلفن‌های هوشمند این شرکت‌ها هماهنگ کند.

بنا بر این شرکت‌های یاد شده اطلاعات کاربران و دوستان فیسبوکی آن‌ها، روابط و وضعیت شغلی اعضای فیسبوک را در اختیار داشته‌اند.  

فیسبوک نیز پذیرفته است که امکان دسترسی اطلاعات و حساب کاربری کاربران این شبکه اجتماعی به این وسیله برای شرکت‌های تلفن همراه میسر شده است. فیسبوک اما اتهام دادن اطلاعات شخصی کاربران به این شرکت‌ها را رد کرده است.

این شرکت تاکید کرده که بیش از نیمی از این قراردادها در این میان فسخ شده‌اند. فیسبوک عنوان کرده که در سال جاری به همکاری با شرکت تلفن همراه Huawei نیز خاتمه داده می‌شود.

نگرانی در آمریکا

در آمریکا دسترسی شرکت تلفن هوشمند چینی هواوای به اطلاعات شخصی کاربران فیسبوک با انتقادهای شدیدی روبرو شده است. در سال ۲۰۱۲ سازمان‌امنیت و اطلاعات آمریکا نسبت به فعالیت این شرکت چینی هشدار داده بود. در این میان شرکت هواوای در آمریکا در رده "تهدید برای امنیت ملی" قرار داده شده است. آمریکا نگران آن است که از طریق فعالیت این شرکت امکان جاسوسی در زمینه تکنولوژی و یا حمله سایبری به این کشور فراهم شود.

رسوایی بزرگ فیسبوک

رسوایی نیرومندترین شبکه اجتماعی جهان در ارتباط با فروش اطلاعات ۸۷ میلیون کاربر این شبکه واکنش‌هایی شدیدی را در پی داشت. مارک زاکربرگ مجبور شد برای ادای توضیح در این باره در کنگره آمریکا و پارلمان اروپا شرکت کند. فیسبوک سرانجام پذیرفت که در حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران که بر اساس آن شرکت کمبریج آنالیتیکا از اطلاعات کاربری میلیون‌ها کاربر بهره‌برداری کرد، اشتباه کرده است.

شرکت بریتانیایی فعال در داده‌کاوی و تحلیل کمبریج آنالتیکا متهم است که از این داده‌ها که از طریق فیسبوک به دست آورده از جمله برای پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ در آمریکا استفاده کرده است. به فیسبوک نیز این اتهام زده شد که از استفاده از این داده‌ها مطلع بوده اما آن را به اطلاع کاربران نرسانده است و به جای آن حساب کاربری کسانی را مسدود کرده که در این زمینه افشاگری کرده‌اند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.