کدخبر :195549 پرینت
27 دی 1395 - 14:05

آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

با افزایش ظرفیت پهنای باند عبوری از کشور، موقعیت ژئوپولتیک ایران در منطقه تثبیت می شود/ این مجوز ارتباطی به شبکه داخلی کشور ندارد

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: با مجوز مجلس محترم مبنی بر افزایش ظرفیت انتقال پهنای باند عبوری از کشور به 30 ترابیت بر ثانیه، هم درآمد ارزی مناسبی برای کشور به دست می آید و هم به لحاظ ژئوپولتیک موقعیت ایران در منطقه تثبیت خواهد شد و این موضوع ارتباطی به شبکه اینترنت داخلی کشور ندارد.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس محمد جواد آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت که صبح امروز دوشنبه 27 در ماه در صبحانه کاری اتاق بازرگانی و در جمع نمایندگان بخش خصوصی سخن می گفت، ضمن تشکر از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در تصویب ماده 83 لایحه برنامه ششم و موضوع افزایش ظرفیت انتقال پهنای باند عبوری از کشور به 30 ترابیت بر ثانیه، ضمن انتقاد از برخی رسانه ها که نسبت به انعکاس صحیح این موضوع اقدام نکردند، گفت: این موضوع ارتباطی به شبکه داخلی کشور ندارد و برنامه توسعه شبکه داخلی کشور بر اساس شبکه ملی اطلاعات و مطابق مصوبات شورای عالی فضای مجازی خواهد بود.

وی ادامه داد: با این کار هم درآمد ارزی مناسبی برای کشور به دست می آید و هم به لحاظ ژئوپولتیک موقعیت ایران در منطقه تثبیت خواهد شد.

وی ادامه داد: در کشور، ترافیک و قیمت پهنای باند عامل مهمی در توسعه به‌شمار می‌روند و سیاست وزارت ارتباطات برآن است که نظام تعرفه‌گذاری به سمتی پیش برود که استفاده از پهنای باند به سمت پهنای باند داخل هدایت شود.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: در این زمینه باید توجه داشت که ترانزیت به معنی عبور ترافیک از کشور است که بر اساس مجوز مجلس 30 ترابیت از ظرفیت ترافیک منطقه می‌تواند از ایران عبور کند که این هدف‌گذاری هدفی بزرگ است و نیاز به تغییر ساختار شرکت زیرساخت و سرمایه‌گذاری دولت دارد.

جهرمی همچنین یادآور شد: طبق مصوبه مجلس دولت مجاز شده است که برخلاف گذشته در این حوزه از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز بهره بگیرد که این سرمایه‌گذاری اگرچه ممکن است زودبازده نباشد، اما قطعا پرمنفعت خواهد بود.

گفتنی است؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی شنبه، 25 دی ماه و در جریان بررسی مواد ارجاعی لایحه برنامه ششم توسعه کل کشور با ماده 83 این لایحه با 123 رأی موافق، 63 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 220 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که در بند الف این ماده، به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده شده است که نسبت به افزایش ظرفیت انتقال پهنای باند عبوری از کشور به 30 ترابیت بر ثانیه اقدام نماید.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.