کاربردی ترین اپلیکیشن هایی که باید روی گوشی تان نصب کنند
دو هفته از آغاز سال جدید میلادی میگذرد. حالا سایتهای مختلف تکنولوژی فهرست بلند بالایی از محصولات مختلفی که باید کاربران در سال 2017 از آنها استفاده کنند را پیشنهاد میدهند.
به گزارش سیتنا، در ادامه گزارش ایران آمده است: در این بین یکی از پراستفادهترین دستگاههای دیجیتالی گوشیهای هوشمند هستند. اگر تصمیم به تغییر گوشی خود گرفتهاید بهتر است کمی صبر کنید تا شرکتهای مختلف جدیدترین پرچمداران خود را در ماههای آینده روانه بازار کنند، اما اگر تصمیم به تغییر گوشی خود ندارید بهتر است با کمک برنامههای کاربردی کارایی آن را چند برابر کنید.
سایت techradar در گزارشی نزدیک به 60 اپلیکیشن برتر که کاربران در سال 2017 باید در گوشی خود نصب کنند را معرفی کرده است که در ادامه چند نمونه از بهترین اپها در این فهرست را به شما معرفی میکنیم.
باید یادآوری کنیم که اپهایی که در این فهرست دیده میشوند لزوماً جدیدترین اپهای فروشگاههای آنلاین نیستند و ملاک techradar برای معرفی این برنامهها مزیتهای کاربردی و اهمیت توجه به آنهاست.
5 اپلیکیشن برتر برای اندروید
Google Opinion Rewards: در فروشگاه گوگلپلی میتوانید صدها اپلیکیشن پیدا کنید که نیمی از آنها پولی و نیم دیگری از آنها رایگان هستند. تنها راه استفاده از اپلیکیشنهای پولی خرید «گیفتکارت» است، اما اگر بهعنوان یک کاربر اندرویدی چندان تمایلی به خرید گیفت کارت و بعد هم خرید اپلیکیشن از گوگل پلی ندارید، میتوانید از راهکار کاربردی گوگل یعنی اپلیکیشن Google Opinion Rewards کمک بگیرید. با استفاده از این برنامه رایگان میتوانید در نظرسنجیهای در نظر گرفته شده گوگل شرکت و با هر جواب درست اعتبار رایگان خرید از گوگلپلی دریافت کنید. در واقع بعد از نصب این برنامه روی گوشی خود، گوگل سؤالهای مختلفی برای شما ارسال میکند که شما با ارائه پاسخ درست به این سؤالها میتوانید اعتبار خرید در گوگل پلی دریافت کنید. حالا با این اپ اگر در ادامه به اپلیکیشن پولی برخورد کردید نگران خرید آن نخواهید بود.
Solid Explorer File Management: یکی از مهمترین و ضروریترین برنامهها برای کاربران اندرویدی، اپلیکیشنی برای مدیریت فایلها روی گوشی است. Solid Explorer هم در بین دهها برنامه برای مدیریت فایل در گوگل پلی یکی از بهترین اپلیکیشنها در این زمینه است. رابط کاربری ساده، سرعت و اتصال به فضای ابری از مشخصههای اصلی Solid Explorer است. با کمک این اپلیکیشن میتوانید به فایلهای روی گوشی خود سر و سامان بدهید تا در نهایت سرعت دستگاه نیز افزایش پیدا کند. زیپ کردن و باز کردن فایلهای زیپشده، پنهان کردن فایلها، اشتراکگذاری آنها و دستهبندی فایلها بر اساس فرمت آنها نیز از جمله قابلیتهای دیگر این اپ است. این ویژگیها در کنار قابلیت جستوجو، باعث میشود راحتتر فایلهای موردنظرتان را پیدا و آنها را مدیریت کنید. این برنامه تنها در 14 روز اول استفاده رایگان است.
Greenify: اتمام سریع شارژ باتری گوشی یکی از بزرگترین معضلات گوشیهای هوشمند است. راهکارهای مختلفی برای نگهداشتن باتری گوشی وجود دارد. یکی از این راهها استفاده از برنامههایی است که میزان استفاده اپلیکیشنها از قدرت باتری را کنترل میکند. Greenify یکی از بهترین برنامهها در این زمینه است. این اپلیکیشن رایگان، برنامههایی که در پس زمینه گوشی باز است و از آن استفاده ندارید را در حالت خواب یا Hibernate قرار میدهد اما باعث هم نمیشود هیچ یک از اعلانهای آنها را از دست بدهید.
Snowball: همه ما در سرویسهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی مختلفی عضو هستیم و این یعنی ارسال notification یا اعلانهای مختلف توسط این برنامهها. گاهی تعداد این اعلانها آنقدر زیاد میشود که توجه به پیامهای مهم را از دست میدهیم. در این شرایط برای مدیریت اعلانهای ارسال شده به گوشی بهتر است از Snowball کمک بگیرید. این اپلیکیشن ،اعلانها را بسته به اهمیتشان اولویتبندی و برای کاربرانشان به نمایش میگذارد. امکان پاسخگویی سریع به پیامکها و پیامهای شبکهاجتماعی و همچنین جلوگیری از انتشار پیامهای تبلیغاتی و غیر ضروری از دیگر قابلیتهای اصلی این برنامه رایگان است.
Google Keyboard: با این کیبورد امکانات بیشتری هنگام تایپ کردن در اختیار خواهید داشت. با این اپلیکیشن برای تایپ کردن کافی است انگشتتان را روی کلیدها بکشید و بدون اینکه نیازی به ایجاد فاصله در بین کلمات باشد در انتهای کلمه هم دست خود را از کیبورد بردارید. این برنامه شرایطی فراهم میکند تا با یک دست تایپ کنید و در زبانهای مختلف با کمک ژستهای حرکتی تایپ کنید.
5 اپلیکیشن برتر آی اُ اس
Visionn: سال گذشته میلادی یکی از اپلیکیشنهایی که در بین دوستداران عکاسی بسیار سروصدا کرد اپلیکیشن Prisma بود؛ برنامهای که عکسهای شما را به یک شاهکار نقاشی تبدیل میکرد. یکی از جدیدترین و بهترین جایگزینها برای این برنامه Visionn است؛ برنامهای که به خاطر سرعت بالایی که هنگام کار با آن در اختیار دارید بهتر از پرسیما به نتیجه دلخواهتان میرسید. با Visionn علاوه بر عکس، فایلهای ویدئویی خود را نیز میتوانید به نقاشیهای جالب تبدیل کنید. برای خلق آثار هنری متفاوت توسط این برنامه باید یک دلار و 99 سنت پرداخت کنید.
Carbo: با کمک این برنامه در لحظه میتوانید طرحها و ایدههایی که در ذهن دارید را با انگشتان دستتان براحتی روی آیفون یا آیپدتان پیاده کنید. در واقع محیط این برنامه به شما اجازه میدهد که طرحهای خود را با دست خط خودتان بکشید و بعد هم آن را ذخیره کنید. امکان تبدیل طرحها به PDF و امکان ارسال و اشتراکگذاری طرحها با دیگران از دیگر قابلیتهای این برنامه است. Carbo با قیمت نسبتاً بالای 7 دلار و 99 سنت در اختیار کاربران سیستمعامل Ios قرار گرفته است.
Ferrite Recording Studio: این اپلیکیشن یکی از حرفهایترین برنامهها برای ضبط صدا، ویرایش صدا و ضبط پادکست است. با این برنامه میتوانید صداهای مورد نظر خود را با بهترین کیفیت ضبط کنید و در انتها نیز اگر فایل دچار مشکلی بود آن را ویرایش کنید. Ferrite به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است اما اگر میخواهید گوشی شما به یک استودیو حرفهای صدا تبدیل شود و از همه ابزارهای حرفهای داخل برنامه استفاده کنید، بهتر است نسخه پولی آن که تقریباً 10 دلار است را تهیه کنید.
WiFi Priority: این روزها زندگی بدون اینترنت امکانپذیر نیست. به همین خاطر به نخستین مکان نا آشنایی که میرسیم به دنبال رمز wifi اینترنت آن مکان میگردیم اما گاهی اوقات امکان پیدا کردن امواج وای فای ساده نیست یا اتصال خودکار گوشی شما به امواج وایفای میتواند باعث دردسر شما شود. در این مرحله است که اپلیکیشن WiFi Priority به کمک کاربرانش میآید. با این اپلیکیشن میتوانید کنترل بیشتری روی شبکههای موجود اطراف، نحوه و زمان اتصال به آنها را داشته باشید. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد اتصال خودکار به یکسری از شبکههای مشخص را غیرفعال کنید و با این کار اولویت اصلی برای اتصال را به عهده خود iOS بگذارید.
Lrn: اگر به فکر یادگیری کدنویسی هستید این اپلیکیشن میتواند به شما کمک کند.این برنامه برای شروع یادگیری زبان برنامهنویسی Javascript گزینه مناسبی به نظر میرسد. Lrn به شیوه نوین و کاملاً سرگرمکنندهای کدنویسی را به کاربرانش آموزش میدهد. بعد از آموزش هر درس تمرینهایی هم برای انجام در اختیار شما گذاشته میشود و در پایان هر بخش آموزشی مجموعهای از سؤالها در اختیارتان قرار میگیرد تا با مرور آنها، یادگیری خود را دو چندان کنید. این برنامه به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است اما برای داشتن دورههای آموزشی کامل آن باید 2 دلار و 99 سنت پرداخت کنید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید